Κόρη διάσημων ηθοποιών «εξομολογείται» την εξάρτησή της και τη νοσηλεία της για υπερβολική δόση - Δείτε βίντεο

Κόρη διάσημων ηθοποιών «εξομολογείται» την εξάρτησή της και τη νοσηλεία της για υπερβολική δόση - Δείτε βίντεο

Η Ντελάιλα Μπέλλ Χάμλιν  ισχυρίζεται  ότι κατάφερε να αποτοξινωθεί και να θεραπευτεί, ωστόσο συνεχίζει να έχει αρκετά προβλήματα υγείας και πιστεύει ότι το εμβόλιο κατά της Covid-19 της τα επιδείνωσε

pjimage__3_
Την εξάρτησή της με τα ηρεμιστικά Ζάναξ (Xanax) που την οδήγησε σε υπερβολική δόση αποκάλυψε στους ακόλουθούς της στο Instagram η Ντελάιλα Μπέλλ Χάμλιν.

Η 23χρονη κόρη των Αμερικανών ηθοποιών Λίζα Ρίνα και Χάρι Χάμλιν, η οποία απασχόλησε τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης το καλοκαίρι λόγω των διακοπών της σε Μύκονο και Ίο, εξομολογήθηκε ότι αναζητούσε θεραπεία για κάποια ασθένεια όταν ένας γιατρός άρχισε να της συνταγογραφεί σε υπερβολικές δόσεις το γνωστό ηρεμιστικό και αντί να βρει την γιατρειά της, χρειάστηκε ψυχιατρική βοήθεια.

delilah-hamlin-28


Κλείσιμο
«Το σώμα μου εξαρτιόταν από το Xanax, έκανα υπερβολική δόση - δεν το ήθελα καθόλου», είπε ο Χάμλιν την Τρίτη κατά τη διάρκεια ενός βίντεο στο Instagram διάρκειας 28 λεπτών. «Πήρα μαζί και το φάρμακό για τις αλλεργίες το Benadryl και για κάποιο λόγο κατέληξα στο νοσοκομείο». Στη συνέχεια το 23χρονο μοντέλο κατηγορεί τον γιατρό που της συνταγογραφούσε να λαμβάνει μεγάλη ποσότητα Xanax την ημέρα, κάτι που την οδήγησε σε εξάρτηση απο το ηρεμιστικό και μετέπειτα σε ειδικό κέντρο θεραπείας εναλλακτικών φαρμάκων στην Αριζόνα.



Τελικά, όπως ισχυρίζεται η μεγάλη κόρη της Λίζα Ρίνα κατάφερε να αποτοξινωθεί και να θεραπευτεί, ωστόσο συνεχίζει να έχει αρκετά προβλήματα υγείας και πιστεύει ότι το εμβόλιο κατά της Covid-19 της τα επιδείνωσε. Παρόλα αυτά η ίδια πιστεύει ότι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού υπερτερεί του κινδύνου παρενεργειών.





Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τον Μπάιντεν... ο ύπνος πήρε και τον Τζόνσον στη διάρκεια ομιλίας στην COP26

Εκτός δρομολογίων, λέει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το βαγόνι στο οποίο... ανακάλυψε μανιτάρια ο Νίκος Παππάς

Με rapid τεστ σε λιανεμπόριο, κομμωτήρια, τράπεζες και μεικτούς χώρους εστίασης και διασκέδασης οι ανεμβολίαστοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης