Εκτός δρομολογίων, λέει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το βαγόνι στο οποίο... ανακάλυψε μανιτάρια ο Νίκος Παππάς

Εκτός δρομολογίων, λέει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το βαγόνι στο οποίο... ανακάλυψε μανιτάρια ο Νίκος Παππάς

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε τα σοβαρά του σιδηροδρόμου και ασχολείται με την... πράσινη ανάπτυξη

manitaria_ose
Ένα βαγόνι στη Θεσσαλονίκη και κάποια μανιτάρια έχουν βάλει από χθες φωτιά στα social media. Αφορμή είναι μήνυμα στο twitter του αρμόδιου τομεάρχη υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, ο οποίος κατά την διάρκεια αυτοψίας στο τροχαίο υλικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη εντόπισε τον... ελέφαντα μέσα στο βαγόνι!

Σε ανάρτησή του που διανθίστηκε με βίντεο και φωτογραφίες από το σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο κ. Παππάς «αποκάλυψε» την παρακμή του σιδηροδρόμου, δείχνοντας ότι μέσα στο βαγόνι έχουν φυτρώσει μανιτάρια.



Σήμερα, μέσω twitter επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Στην απάντησή της στον βουλευτή, η εταιρεία σημειώνει πως αποτελεί σοβαρό λάθος, η δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, αφού δεν απεικονίζει πραγματικά περιστατικά.



Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσθέτει πως το συγκεκριμένο τραίνο βρίσκεται για παραπάνω από ένα μήνα εκτός δρομολογίων για συντήρηση, ενώ ειδικά αυτή την περίοδο, τα θέματα απολύμανσης και καθαριότητας είναι πρώτη προτεραιότητα, γεγονός που αποδεικνύεται όπως τονίζει και από τους σχετικούς δείκτες ποιότητας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το τελευταίο τρίμηνο.

Σύμφωνα με αυτούς το 74,01% των επιβατών αξιολογούν “πολύ καλά” την καθαριότητα των τραίνων. Το “γάντι” σήκωσε το απόγευμα της Τρίτης ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας την συζήτηση για τα μανιτάρια!

Κλείσιμο



«Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη επιβατών και πολιτικού κόσμου. Υπάρχει περίπτωση τα συνεργεία απολύμανσης να ράντισαν απλώς τα μανιτάρια και να τα προσπέρασαν;».

Η εμμονική αναφορά της Αντιπολίτευσης στα βαγόνια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ αποτελεί μια ειρωνεία, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η εταιρεία πουλήθηκε στην Τrenitalia έναντι τιμήματος 40 εκ. ευρώ. Ειρωνεία όμως και για τα άλλα σοβαρότερα προβλήματα που ταλανίζουν τα ελληνικά τρένα και που δεν εξαντλούνται στην “πράσινη” ανάπτυξη των βαγονιών. Αλλά στην δρομολόγηση των γρήγορων τρένων που συνεχίζουν να απέχουν από τις ράγες του ελληνικού σιδηροδρόμου, καθώς οι Ιταλοί δεν είχαν φροντίσει μέχρι σήμερα να ενσωματώσουν τα ελληνικά πρωτόκολλα ασφαλείας, αλλά και την σύμβαση για τις άγονες γραμμές που εκκρεμεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Με rapid test οι ανεμβολίαστοι σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά κέντρα και εξωτερικούς χώρους εστίασης, εισηγούνται οι ειδικοί


Αποκάλυψη μέσω «διαρροής» sms: Ο Αυστραλός πρωθυπουργός κορόιδευε ως το «παρά ένα» τον Μακρόν για τα υποβρύχια!


Έως και 10.000 κρούσματα κορωνοϊού αν δεν ληφθούν μέτρα εκτιμά ο Σαρηγιάννης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης