Τίβα Σάβατζ: Άγνωστος την απειλεί με βίντεο με προσωπικές της στιγμές - «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με εκφοβίζει»

Τίβα Σάβατζ: Άγνωστος την απειλεί με βίντεο με προσωπικές της στιγμές - «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με εκφοβίζει»

Το ξέσπασμα της τραγουδίστριας σε live εκπομπή, όταν αναφέρθηκε στο περιστατικό - «Κανείς δεν θα βγάλει λεφτά από 'μένα εκφοβίζοντάς με, θα το δημοσιεύσω μόνη μου»

tiwa
H Τίβα Σάβατζ είναι μία από τις γυναίκες, που έπεσε κι αυτή θύμα εκβιαστών, που απειλούν να βγάλουν στην δημοσιότητα την προσωπική της ζωή.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή Νιγηριανή τραγουδίστρια, ο σύντροφός της δημοσίευσε κατά λάθος ένα βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές στο Snapchat. Ενώ το κατέβασε σχεδόν αμέσως, έστω και αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα στάθηκαν αρκετά για κάποιον να το αποθηκεύσει.

«Δεν ήταν sex tape, όμως, ήταν ένα βίντεο με προσωπικές μας στιγμές», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην Άντζι Μαρτίνεζ.

Tiwa Savage Discusses The Future Of Afro Beats + Reveals She’s Being Extorted Over A Sex Tape


Στην συνέχεια, εξήγησε πως ο συγκεκριμένος χρήστης την απείλησε λέγοντάς της πως θα δημοσιεύσει το βίντεο, αν δεν τον πληρώσει. Και μάλλον ήταν η χειρότερη κίνηση, που θα μπορούσε να κάνει, αν κρίνει κανείς από την αντίδραση της τραγουδίστριας.

«Αρχικά, μίλησε με τους εκπροσώπους μου, όμως όταν άκουσα για τα χρήματα, πήρα την κατάσταση στα χέρια μου. Του είπα: Θα σε πληρώσω τώρα και μετά θα έρθεις πάλι σε δύο μήνες και μετά σε δύο χρόνια και θα με απειλείς στα τηλέφωνα για πάντα. Και πολύ πιθανόν να σου δώσω τα χρήματα και εσύ να το δημοσιεύσεις ούτως ή άλλως», ανέφερε.

Κλείσιμο


Όπως εξήγησε, δεν θα αφήσει κανέναν να νιώσει ότι έχει εξουσία πάνω της. «Κανένας δεν θα με απειλήσει για τίποτα. Ειδικότερα για κάτι που είναι τόσο φυσιολογικό. Αυτό είναι που με νευριάζει ακόμα περισσότερο. Δεν θα μου το κάνει κανένας αυτό, αν θέλω θα πάω την ίδια στιγμή να βγάλω μόνη μου το βίντεο. Κανείς δεν θα βγάλει λεφτά από 'μένα εκφοβίζοντάς με», δήλωσε εξαγριωμένη.




Ειδήσεις σήμερα

Σαουδική Αραβία: Δέκα τραυματίες από δύο επιθέσεις με drone σε αεροδρόμιο

Κατέληξαν 65 ασθενείς με κορωνοϊό στη Γερμανία - Σχεδόν 9.000 κρούσματα το προηγούμενο 24ωρο

Καιρός: Με βροχές, καταιγίδες και ισχυρά μποφόρ συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Αθηνά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης