Η Ευγενία Σαμαρά για τον Σασμό: «Η Στέλλα ζητάει από τον Αστέρη να χωρίσουν»

Η Ευγενία Σαμαρά για τον Σασμό: «Η Στέλλα ζητάει από τον Αστέρη να χωρίσουν»

Η ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της Στέλλας στην δραματική σειρά του Alpha - Τι θα συμβεί στην σχέση της με τον Αστέρη

sasmos_evgenia_samara
«Η Στέλλα αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη, όχι γιατί πραγματικά είναι η επιθυμία της, αλλά γιατί καταλαβαίνει ότι ο άνθρωπός της έχει φύγει, δεν είναι μαζί της. Και του ζητάει να χωρίσουν με πόνο ψυχής», λέει η https://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/1161925/i-eugenia-samara-trolarei-ton-rolo-tis-sto-sasmo/Ευγενία Σαμαρά, η Στέλλα, στη σειρά του Alpha, «Σασμός», στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή, «Super Κατερίνα».

Ως Ευγενία, πώς κρίνει την απόφασή της Στέλλας; «Και σαν Ευγενία και σαν Στέλλα συμφωνούμε: στον έρωτα δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα αισθήματα».

Ο τηλεοπτικός χαρακτήρας της Στέλλας έχει κοινά με την καθημερινότητα της Ευγενίας; «Θα έλεγα ότι η Στέλλα είναι μια γυναίκα αρκετά δυναμική όπως είμαι εγώ αλλά όλο αυτό είναι και λίγο ψέμα. Είναι η άμυνά της να είναι σκληρή. Και στην προσωπική της ζωή με τους ανθρώπους της βγάζει αυτή τη γλύκα».

Η Ευγενία Σαμαρά (Στέλλα | Σασμός) στη Super Κατερίνα


Η Αργυρώ, αρχικά, θέλει να μετακομίσει αλλά αλλάζει γνώμη, προσπαθεί να βρει μια δουλειά για να μείνει μόνιμα στην Κρήτη. «Η Στέλλα έχει καταλάβει ότι κάτι πάει στραβά με τον Αστέρη, αλλά θεωρεί ότι εκείνος αισθάνεται πιεσμένος με όλα όσα έχει στο μυαλό του… Θα φτάσει κοντά στο όνομά της Αργυρώς…». Στη σειρά, θα… «γίνει μεγάλος χαμός, θα έχει πολλά θανατικά».

Κλείσιμο
Όσο, για τον δολοφόνο του Στεφανή, «οι τηλεθεατές θα μάθουν το όνομά του την ερχόμενη εβδομάδα»!



Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Στη Μπούντεσταγκ η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής

Γερμανικές εκλογές: Δύο νικητές ή δύο ηττημένοι; - Πρώτο το SPD, αλλά ακόμα και το κόμμα της Μέρκελ μπορεί να βγάλει καγκελάριο

Κορωνοϊός - Θωμαΐδης: Έρχεται αύξηση 200 με 250 κρουσμάτων ημερησίως στην Αττική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης