Η Ευγενία Σαμαρά τρολάρει τον ρόλο της στο «Σασμό»

Η Ευγενία Σαμαρά τρολάρει τον ρόλο της στο «Σασμό»

Δείτε την απολαυστική ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στο Instagram της

Evgenia_Samara
Τη γνωρίσαμε μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά η οποία χρόνια μετά διαπρέπει στην υποκριτική. Φέτος το τηλεοπτικό κοινό την απολαμβάνει μέσα από το ρόλο της στο «Σασμό», τη δραματική σειρά του Alpha.

Τι κοινό όμως έχει η Ευγενία Σαμαρά με το ρόλο της ως Στέλλα Καμαριωτάκη στη δημοφιλή σειρά; Χωρίς αμφιβολία τη γοητεία και το δυναμισμό μιας σύγχρονης γυναίκας που ξέρει τι θέλει.

Η ίδια η ηθοποιός τρολάρει το ρόλο της μέσα από το Instagram της και γράφει για το ρόλο της: «Στέλλα Καμαριωτάκη. Δικηγορίνα από τα Χανιά.Αγαπάει τα πληρεξούσια και παίρνει τηλέφωνα εμμονικά. Στον ελεύθερο χρόνο της βλέπει αγγελίες σπιτιών και τα θέλει όλα. Τέλος, της αρέσει να λέει αρραβωνιαστικός ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει».



Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της βροχή με πολλούς από τους επώνυμους φίλους να της προτείνουν να της βρουν σπίτι.

«Έχω βρει ένα καλό αλλά είναι Ηράκλειο! Θα περάσεις να το δείτε είναι ευκαιρία!», της γράφει ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ποια είναι η Ευγενία Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα με τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, άρχισε να φοιτά και στην Ανώτερη Δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Αναμφίβολα, θα γινόταν μια γοητευτική γεωπόνος, ωστόσο η αγάπη της για την υποκριτική την οδήγησε σε καλλιτεχνικά μονοπάτια, με την επιτυχημένη της πορεία στην τηλεόραση και το θέατρο να το επιβεβαιώνει.

Η τηλεοπτική της αρχή έγινε το 2008 στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», όπου παρουσίαζε βίντεο των τηλεθεατών, ενώ μετά από περίπου πέντε χρόνια παρουσίας αποχώρησε προκειμένου να συμμετάσχει στην σειρά «Η Εκδρομή». Ακολούθησαν οι τηλεοπτικές σειρές «9 Μήνες», «Παρθένα Ζωή», «Όσο έχω εσένα» και «Έρωτας μετά».

Στην προσωπική της ζωή από το 2015 είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Αnt1 «Η εκδρομή». Σε τηλεοπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ευγενία Σαμαρά, είχε εξομολογηθεί στο Μεσημέρι #Yes: «Η σχέση με έναν ηθοποιό έχει και τα κακά του. Η σχέση μου με έχει μάθει να μην είμαι εγωίστρια. Μου έχει μάθει την ουσιαστική αγάπη και τι πραγματικά είναι συντροφικότητα».

Ειδήσεις σήμερα:

Μπογδάνος: «Κίτρινη» από το Μαξίμου, έρευνα για τη διαρροή της λίστας με ονόματα παιδιών

Εμβόλια: Χάσμα στην εμβολιαστική κάλυψη ανάμεσα σε περιοχές της Αττικής

Επίθεση με βιτριόλι: «Τσουνάμι» συμπαράστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι δωρεές ξεπέρασαν τις προσδοκίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης