Τι και αν χώρισαν! Η Ζέτα Μακρυπούλιακαι ο Μιχάλης Χατζηγιάννηςπριν από ένα μήνα ανακοίνωσαν στα media την απόφασή τους να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Όμως οι δυο τους από ότι μαρτυρά και η φωτογραφία δεν έχουν σταματήσει να βλέπονται και να έχουν επαφές.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια πήγε να απολαύσει τον πρώην αγαπημένο της στη συναυλία που έδωσε με στην Τεχνόπολη μαζί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Μάλιστα η Ζέτα ανέβασε φωτογραφία όπου ποζάρει με την παρέα της στην οποία φαίνεται και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
«Συναυλία, ποτό, παρέα, έξοδος. Ωραία μπήκε ο Σεπτέμβρης» σχολίασε η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ στα στιγμιότυπα που ανέβασε στα Instagram Stories της.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;