Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο του Αλίμου - Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Βαλεντίνη Παπαδάκη

SOMMER-2_2
Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτκό γάμο στο δημαρχείο Αλίμου, ενώ μάρτυρας στο μυστήριο ήταν η καλή τους φίλη, Μαρία Καλάβρια.

sommer-6

Στην αναγγελία του γάμου τους, που δημοσιεύτηκε αναφέρεται: «Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στην Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής».

anaggelia


Σε προηγούμενη συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε δηλώσει στο περιοδικό ΟΚ! πως συζητούσαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους με πολιτικό γάμο, όμως αυτό που τους προβλημάτιζε ήταν η γραφειοκρατία. Η Βαλεντίνη Παπαδάκη πρόσθεσε πως ο λόγος, που βιάζονταν να το κάνουν ήταν για να αποφύγουν την διαδικασία, όταν θα γεννηθεί το παιδί, καθώς χωρίς γάμο, θα χρειαζόταν ο Σόμμερ να το αναγνωρίσει για να πάρει το όνομά του.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, ενώ η Βαλεντίνη Παπαδάκη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό αποκάλυψαν και το φύλο του μωρού τους και τελικά είναι αγοράκι!

SOMMER-2
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης