Ο Κώστας Σόμμερ έχει βρει ξανά τον έρωτά στα μάτια της αγαπημένης του Βαλεντίνης Παπαδάκη και σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τον περασμένο Απρίλη, όταν κυκλοφόρησαν κοινές τους φωτογραφίες.
Ο Κώστας Σόμμερ σε δηλώσεις του, ενάμιση χρόνο πριν, για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας είχε πει: «Θεωρώ ότι το παιδί, σημαίνει χαρά, ευτυχία, εξέλιξη. Θεωρώ ότι είναι λίγο αστείο να τα σχολιάζεις αυτά. Όταν έρθουν τα άστρα και κάτσουν στην κατάλληλη ευθεία και οι συνθήκες είναι όπως πρέπει να είναι, αυτό συμβαίνει. Ο άνθρωπος κάνει σχέδια και ο Θεός γελάει».
Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού OK!, ο 45χρονος ηθοποιός θα γίνει πατέρας και ανυπομονεί να υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με την 26χρονη καλλονή make up artist.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.