Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ο αρσιβαρίστας που συγκίνησε με την κατάθεση ψυχής που έκανε προ ημερών, γύρισε χθες από το Τόκιο και σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open «Καλοκαίρι not».
«Δεν έχω συνειδητοποιήσει όλο αυτό που έχει συμβεί. Δεν φανταζόμουν όλο αυτό το κύμα συμπαράστασηςπου δέχθηκα από τον κόσμο. Σκέφτηκα πόσο δύσκολα έφτασα ως εδώ και… έσπασα. Δεν μετάνιωσα καθόλου για τη συναισθηματική μου έκρηξη», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ιακωβίδης.
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συνέχισε: «Αρκετός κόσμος ταυτίστηκε με τον αγώνα μου, τους ευχαριστώ! Είχα αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι το Τόκιο θα ήταν το αντίο μου. Μεγάλη η επίθεση αγάπης που έχω δεχθεί, αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Πώς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εγώ όταν ο διπλανός μου έχει προβλήματα».
«Μακάρι να βγει κάτι καλό μέσα από αυτό για όλη την αθλητική κοινότητα. Αυτό που θα ήθελα είναι η Πολιτεία να επαναφέρει τα προνόμια της εργασίας. Δεν θέλω συγγνώμη από κανέναν, μακάρι να γίνουν έργα», πρόσθεσε επίσης ο Θοδωρής Ιακωβίδης.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.