Φεστιβάλ Καννών: Ο Σον Πεν εμφανίστηκε στο Κόκκινο Χαλί με την καλλονή κόρη του - Δείτε φωτογραφίες

Φεστιβάλ Καννών: Ο Σον Πεν εμφανίστηκε στο Κόκκινο Χαλί με την καλλονή κόρη του - Δείτε φωτογραφίες

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στη νέα ταινία, που σκηνοθέτησε ο ηθοποιός με τίτλο  Flag Day - Είναι η πρωτότοκη κόρη του με την πρώην σύζυγό του, Ρόμπιν Ράιτ

penmain
Φέτος οι Κάννες είναι «οικογενειακή υπόθεση» για τον Σον Πεν, καθώς βρέθηκε στο Κόκκινο Χαλί με την καλλονή κόρη του, Ντίλαν Πεν.

Η 30χρονη ηθοποιός είναι η πρωτότοκη κόρη του με την πρώην σύζυγό του, Ρόμπιν Ράιτ. Ο λόγος που εμφανίστηκε μαζί με τον πατέρα της, στο Φεστιβάλ των Καννών δεν είναι άλλος από τη νέα τους ταινία, Flag Day.



Πατέρας και κόρη συνεργάστηκαν στην ταινία, που σκηνοθέτησε ο Πεν, ενώ μάλιστα ο ίδιος ενσάρκωσε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ληστή τραπεζών και απατεώνα, Τζον Φόγκελ.

Η Ντίλαν υποδύεται και στην ταινία, την κόρη του. Η Τζένιφερ είναι μία νέα δημοσιογράφος, η οποία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποκαταστήσει την «προβληματική» σχέση της με την οικογένειά της.

Κλείσιμο

Πρόκειται για τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της 30χρονης, που όπως φαίνεται έχει κληρονομήσει το υποκριτικό ταλέντο του πατέρα της. Εκείνος φυσικά, δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του στο Φεστιβάλ, ενώ την ώρα των «ευχαριστιών», αφιέρωσε την ταινία του στην κόρη του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης