Κουέντιν Ταραντίνο: Βλέπει ως πρωταγωνίστριες του Kill Bill 3 την Ούμα Θέρμαν και την...κόρη της!

Κουέντιν Ταραντίνο: Βλέπει ως πρωταγωνίστριες του Kill Bill 3 την Ούμα Θέρμαν και την...κόρη της!

Ο σκηνοθέτης θέλει ολόκληρο το καστ να περιστρέφεται γύρω από την Ούμα Θέρμαν - Σκέφτεται να προσθέσει στην ταινία και την Zendaya

hawk_uma
Την κόρη της Ούμα Θέρμαν, Μάγια Χοκ«έχει βάλει στο μάτι» ο Κουέντιν Ταραντίνο για την επόμενη ταινία του «Kill Bill», όπως αποκάλυψε κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στο podcast «The Joe Rogan Experience».

Όπως ανέφερε ο 58χρονος σκηνοθέτης, σε περίπτωση που τελικά αποφασίσει να κάνει το «Kill Bill: Vol 3», το καστ θα ήθελε να «περιστρέφεται» γύρω από την Ούμα Θέρμαν, καθώς εκείνη ήταν η πρωταγωνίστρια της ταινίας και όπως φαίνεται...θα παραμείνει.



«Νομίζω πως θα είναι κάτι σαν επανεξέταση των χαρακτήρων 20 χρόνια μετά. Φαντάζομαι την Νύφη και την κόρη της -Μπέμπε- να βρίσκονται σε ηρεμία για 20 χρόνια και ξαφνικά αυτή η ειρήνη να διαταράσσεται και οι δυο τους να καταδιώκονται. Και μόνο η ιδέα να πρωταγωνιστήσει ξανά η Ούμα Θέρμαν και η κόρη της Μάγια Χοκ σε αυτό, είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστική», δήλωσε ο σκηνοθέτης στον οικοδεσπότη του podcast Τζο Ρόγκαν. Αποκάλυψε ακόμα πως σκέφτεται σαν ενδεχόμενη προσθήκη στο καστ την Zendaya «Θα μπορούσε να ενσαρκώσει την κόρη της Βερνίτα Γκριν, η οποία επιχειρεί να σκοτώσει τη Νύφη για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας της», είπε.


 

Ακόμα, η Ούμα Θέρμαν δεν έχει δηλώσει τις προθέσεις της σχετικά με την ταινία, όμως το 2018 είχε αναφέρει στο Entertainment Weekly πως είναι «ανοιχτή» στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Ταραντίνο. «Μπορώ να τον καταλάβω. Αν έγραφε έναν εκπληκτικό ρόλο και ήμασταν και οι δύο στην σωστή στιγμή για αυτό, ναι, θα το έκανα. Θα ήταν το κάτι άλλο», είχε δηλώσει η ηθοποιός.



Κλείσιμο
Μάλλον οι δηλώσεις του σκηνοθέτη ήρθαν τώρα για να «προετοιμάσουν το έδαφος» για τη νέα του ταινία, καθώς όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στον Άντι Κόεν στην εκπομπή SiriusXM «έχει ήδη μία ιστορία στα σκαριά».

«Έχω μία ιδέα για το τι θα κάνω. Αυτό ήταν το όλο θέμα, να κατακτήσω την ιδέα για το τι συνέβη στη Νύφη μετά το ατύχημα και τι θα ήθελα να συμβεί στην συνέχεια. Δεν θα ήθελα να επανέλθω με μία περιπέτεια αβάσιμη. Δεν της αξίζει αυτό. Η Νύφη έχει αγωνιστεί πολύ και σκληρά», είχε αναφέρει τότε ο Ταραντίνο.

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν, ο διάσημος σκηνοθέτης και η Ούμα Θέρμαν είχαν μία ταραχώδη σχέση, η οποία μάλιστα ξεκίνησε από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, που τραυμάτισε την ηθοποιό στο σετ του «Kill Bill: Vol 2». Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα στους New York Times, υπέστη μόνιμη βλάβη στον λαιμό, διάσειση και βλάβη στα γόνατά της κατά την συντριβή.




Ειδήσεις σήμερα:

Έφη Αχτσιόγλου - Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Λίγες μέρες έμειναν», για τον ερχομό του γιου τους – Φωτογραφίες

Κύμα Νο4 στην ξαπλώστρα (μόνο) για ανεμβολίαστους

Euro 2020: Ιταλοί πανηγυρίζουν στο Piccadilly Circus τη νίκη της χώρας τους – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης