Κάρολος - Πρίγκιπας Χάρι: Μυστήριο με «δείπνο τετ α τετ» που είχε σχεδιαστεί με στόχο την αποκατάσταση της σχέσης τους

Κάρολος - Πρίγκιπας Χάρι: Μυστήριο με «δείπνο τετ α τετ» που είχε σχεδιαστεί με στόχο την αποκατάσταση της σχέσης τους

Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε προγραμματίσει συνάντηση για να «ξεκαθαρίσει το τοπίο» με τον Χάρι κατά την τελευταία του επίσκεψη στη Βρετανία, για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Νταϊάνα - Πραγματοποιήθηκε τελικά ή όχι;

karolos_harry_art
Ο πρίγκιπας Χάρι είχε την ευκαιρία πρόσφατα να ξαναδεί παλιούς του φίλους από τη Βρετανία, απολαμβάνοντας μαζί τους ένα χαλαρό γεύμα για να πουν τα νέα τους, όμως μυστήριο περιβάλλει ένα «μυστικό τετ α τετ» που υποτίθεται ότι έδινε την ευκαιρία στον ίδιο και τον πατέρα του να «επιδιορθώσουν» τη σχέση τους.

Μια πηγή από το στενό περιβάλλον του πρίγκιπα της Ουαλίας είπε στην αρθρογράφο της Daily Mail Σάρλοτ Γκρίφιθς ότι ο Κάρολος «σχεδίαζε ένα δείπνο τετ α τετ με τον Χάρι κατά την επιστροφή του στη Βρετανία νωρίτερα αυτόν τον μήνα» για να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Μου είπαν ότι ο Κάρολος - που σύμφωνα με πληροφορίας ήταν στην Σκωτία όταν έλαβε χώρα η τελετή στο Παλάτι του Κένσινγκτον - σκόπευε να ταξιδέψει πίσω στο Λονδίνο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Χάρι, έπειτα από την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη εκρηκτική συνέντευξη του Δούκα και της συζύγου του, Μέγκαν, στην Όπρα Γουίνφρεϊ», αναφέρει χαρακτηριστικά η αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας.

Ο Κάρολος φέρεται να ήταν ιδιαίτερα νευρικός ενόψει του δείπνου, φοβούμενος πιθανώς ότι μπορεί κάποια από τα λεγόμενά του θα παρερμηνεύονταν και θα μεταφέρονταν με λάθος τρόπο στη Δούκισσα του Σάσεξ στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την Γκρίφιθς «παραμένει ασαφές εάν το δείπνο τελικά πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί» και οι πηγές της αρνήθηκαν να αποκαλύψουν περισσότερα. Το γεγονός πάντως ότι υπήρχε η σκέψη και ο αρχικός προγραμματισμός μιας συνάντησης μπορεί να δείχνει ότι έχει ξεκινήσει να «λιώνει ο πάγος» που χαρακτηρίζει τους τελευταίους μήνες τις σχέσεις των Σάσεξ με την υπόλοιπη Βασιλική Οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.



Ειδήσεις σήμερα

Ηράκλειο: Τον χτύπησαν μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του για μια προσπέραση

Διαρκής η σεισμική δραστηριότητα στη Θήβα - 32 οι δονήσεις μετά τα 4,3 Ρίχτερ

Μητέρα 14χρονης που νόσησε στην κατασκήνωση στα Χανιά: Μου είπαν πως... ίσως έπαθε ηλίαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης