Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η απόφαση του δικαστηρίου για να πάρει... πίσω τη ζωή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η απόφαση του δικαστηρίου για να πάρει... πίσω τη ζωή της

Η τραγουδίστρια προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια να ανακτήσει τον έλεγχο - Ο πατέρας της ελέγχει τα εισοδήματα της, τα έξοδα της, καθώς και τους συντρόφους της - Δεν την άφησε καν να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι της

britney_spears
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει το δικαίωμα να επιλέξει μόνη της ούτε καν...πλακάκια για την κουζίνα της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, ο πατέρας της έχει τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας και των κινήσεων της κόρης του, παρά το γεγονός ότι η ίδια είναι ενήλικη. Η απόφαση είχε βγει με εντολή δικαστηρίου το 2009, δεδομένης της «ασταθούς συμπεριφοράς» που είχε η Μπρίτνεϊ ήδη από το 2007 ειδικότερα απέναντι στα ΜΜΕ, θέτοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της στα χέρια του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς.

britney


Όπως αποκάλυψε η New York Times, ακόμα και όταν η τραγουδίστρια ήθελε να κάνει ανακαίνιση στην κουζίνα του σπιτιού της, ο πατέρας της αρνήθηκε, γιατί όπως υποστήριζε «κάτι τέτοιο θα έκανε κακό στην περιουσία της».

spears


Παρά το γεγονός ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει κάνει πάρα πολλές προσπάθειες να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της, οι αποφάσεις των δικαστηρίων δεν την ευνοούν, καθώς στέκονται στο «ασταθές και ταραχώδες παρελθόν» της. Η ίδια δήλωσε πριν λίγο καιρό ότι ο πατέρας της είναι εμμονικός με το να ελέγχει την ζωή της, ενώ εξήγησε πως νιώθει σαν όμηρος του.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης