Μολδαβή πρώην αθλήτρια του πόλο καταγγέλλει την αρπαγή του παιδιού της από Έλληνα πολιτικό μηχανικό - Η απάντηση του πολιτικού μηχανικού

Μολδαβή πρώην αθλήτρια του πόλο καταγγέλλει την αρπαγή του παιδιού της από Έλληνα πολιτικό μηχανικό - Η απάντηση του πολιτικού μηχανικού

Έχει να δει το παιδί της δύο ολόκληρα χρόνια - Σύμφωνα με την καταγγελία της ο ανήλικος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Screenshot_20210622_121610
Παγιδευμένη σε χαοτικές καταστάσεις που συνορεύουν με το θρίλερ και την παράνοια δηλώνει μητέρα από τη Μολδαβία που ζει στην Αθήνα καταγγέλλοντας την αρπαγή του 15χρονου γιου της από πρώην σύντροφό της, ο οποίος δεν είναι καν πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Η πρώην αθλήτρια του πόλο, Μαρίνα Ντουμπιτσκάγια έχει να δει το παιδί της δύο ολόκληρα χρόνια. Ζητάει να γίνει τεστ DNA από τον άντρα που, όπως δηλώνει, δεν την αφήνει να πλησιάσει τον 15χρονο γιο της, ενώ όπως σημειώνει η ίδια στην καταγγελία της, ο ανήλικος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Πώς όμως ο εν λόγω πολιτικός μηχανικός, που ασχολείται επαγγελματικά και με το κομμάτι της μεσιτείας, έφτασε στο σημείο να εκμεταλλευτεί, κατά δήλωσιν της ιδίας, την πρώην αθλήτρια, μετατρέποντας την καθημερινότητά της σε εφιάλτη;

Σε πράξη τυφλής εκδίκησης αποδίδει την όλη παράλογη συμπεριφορά του η Μολδαβή, η οποία γνωρίστηκε μαζί του σε κοινή παρέα το καλοκαίρι του 2006. Εκείνο το χρόνο διατηρούσε ερωτικό δεσμό με άλλον άντρα από τον οποίο έμεινε έγκυος.

Δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιού της, και αφότου είχε χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού της, συνήψε δεσμό με τον μηχανικό.

Η σχέση τους δεν διήρκεσε πολύ. Σε περίπου μισό χρόνο τελείωσε και από τότε οι δρόμοι των δύο χωρίστηκαν και δεν ζούσαν πια μαζί. Ωστόσο, κράτησαν φιλικές σχέσεις.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, οι φιλικές σχέσεις επέτρεπαν στον μηχανικό να επισκέπτεται το παιδί και μέχρι τότε δεν είχε υπάρξει κάποια αναστάτωση. Στην πορεία, όμως, η κατάσταση άλλαξε δραματικά. Τα προβλήματα ξεκίνησαν για την Μολδαβή όταν ανακοίνωσε στον πρώην σύντροφό της, το 2013, ότι προτίθεται να παντρευτεί κάποιον άλλο άντρα. Ο γάμος τους τελέστηκε το 2015 και από τότε ξεκίνησε ο ανελέητος πόλεμος με τον πρώην σύντροφο της.

«Μου ζητούσε επίμονα να συναινέσω να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά τον Ανδρέα ως τέκνο του, αν και γνώριζε ότι δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας. Στα επανειλημμένα αιτήματά του η απάντησή μου ήταν βεβαίως αρνητική, ακριβώς για τον λόγο αυτό, διότι δεν είναι πατέρας του παιδιού μου. Παρά ταύτα - και αυτό ήταν το ολέθριο λάθος μου - δεν του απαγόρευσα να έχει επικοινωνία με το παιδί μου», δηλώνει η πρώην αθλήτρια, που όπως ισχυρίζεται έχασε το παιδί της με τη βία, εξαιτίας του γεγονότος ότι παγιδεύτηκε και εξαπατήθηκε, καθώς δεν γνωρίζει καλά ελληνικά και το 2017 υπέγραψε συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης ταυτότητας. "Ο άντρας αυτός εξαπάτησε ακόμη και το δικαστήριο» λέει στο protothema.gr.

Screenshot_20210622_121517_edit_118052890376257

Το 2019, στα γενέθλια του παιδιού, ο πρώην σύντροφός της πήρε το αγόρι και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο παραλογισμός φαίνεται να ξεπερνά την πραγματικότητα, εάν σκεφτεί κανείς ότι, κατά τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας, ο άνθρωπος που άρπαξε τον ανήλικο δεν είναι πατέρας του, δεν δέχεται να υποβληθεί σε τεστ DNA, το οποία ζητεί επίμονα η Μολδαβή, και συν τοις άλλοις- σύμφωνα με όσα η ίδια υποστηρίζει- στρέφει διαρκώς το αγόρι εναντίον της μέσα από ρατσιστικά συνθήματα σε βάρος της, χρησιμοποιώντας υβρεολόγιο, με αποτέλεσμα ο ανήλικος γιος της να έχει δεχτεί πλύση εγκεφάλου και να μην θέλει πια να έχει σχέσεις με την μητέρα του.

«Δεν είμαι ούτε τρελή ούτε έχω κανένα ψυχολογικό ή ψυχιατρικό πρόβλημα όπως ισχυρίζεται ο αντίδικος γιατί είναι το μόνο το οποίο τον συμφέρει να πει προκειμένου να αποδυναμώσει την αλήθεια των ισχυρισμών μου και να παραπλανήσει και το δικαστήριο. Αν έχει οποιαδήποτε αμφιβολία το δικαστήριο, τότε είμαι στη διάθεσή του να εξεταστώ από οιονδήποτε», επισημαίνει η μητέρα στο σημείωμα της διεκδικώντας επίμονα το παιδί το οποίο έχει να δει από το 2019.

Επί πλέον, ο πρώην σύντροφος της, που τυφλώθηκε από ζήλεια και αποφάσισε να της πάρει με τη βία το παιδί, όπως η ίδια ισχυρίζεται, έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα. Η πρώην αθλήτρια αναγνωρίζει ότι έγιναν και νομικά λάθη από τον προηγούμενο δικηγόρο της, τα οποία σήμερα προσπαθεί να διορθώσει.

Ο σημερινός δικηγόρος της, κ. Στέλιος Σούρλας, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα την υπόθεση, έχει εκκινήσει νομικές διαδικασίες. Έχει ήδη προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα για μεταρρύθμιση των αποφάσεων, που έχουν ήδη ληφθεί για επιμέλεια, αλλά και σε μήνυση για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο Στέλιος Σούρλας
Screenshot_2021-06-22_at_11_12_36_PM

Για το συγκεκριμένο δημοσίευμα μας κοινοποιήθηκε, σήμερα 25-06-2021, εξώδικη διαμαρτυρία - δήλωση - πρόσκληση από τον αναφερόμενο από την πρώην αθλήτρια πολιτικό μηχανικό, τα στοιχεία του οποίου δεν θα αναφέρουμε, σεβόμενοι τα προσωπικά του δεδομένα. Διευκρινίζεται ότι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δημοσίευσε αυτούσιες τις θέσεις της καταγγέλλουσας για ένα ζήτημα, που καταφανώς παρουσιάζει ενδιαφέρον για το κοινωνικό σύνολο, χωρίς καν να τοποθετηθεί επί της αντικειμενικής αλήθειας ή μη του περιεχομένου τους και δίχως πρόθεση αμφισβήτησης της ηθικής και κοινωνικής αξίας των προσώπων. Ο εξωδίκως διαμαρτυρόμενος, τοποθετούμενος επί όσων η πρώην αθλήτρια του πόλο αναφέρει, δηλώνει ότι:

«Με την παρούσα ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι η διαφορά μου με την κα Ντουμπίσκαγια σε σχέση με την πατρότητα του τέκνου μου, έχει κριθεί τελεσίδικα και αμετάκλητα από το έτος 2017 και έκτοτε το τέκνο μου ζει μαζί μου, έχοντας μία φυσιολογική ζωή ως έφηβος, πηγαίνοντας σχολείο, συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες σε κοινωνικές επαφές, ανάλογες με την ηλικία του. Σε σχέση με την επιμέλεια του τέκνου μου, αυτή μου έχει ανατεθεί αποκλειστικά με δικαστικές αποφάσεις, ενώ η κα Ντουμπίσκαγια είχε παραιτηθεί της επικοινωνίας με το τέκνο μας, το οποίο «δήθεν υπεραγαπά» !!!!
Τέλος, σας ΔΗΛΩΝΩ, ότι έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με ημερομηνία 4.3.2021 της οποίας το περιεχόμενο έχει ως εξής :
“Αφού άκουσε την πληρεξουσία δικηγόρο των αιτούντων (η καθ' ής αν και κλήθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα δεν εμφανίσθηκε, ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο).
Δέχεται εν μέρει το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής.
Υποχρεώνει προσωρινά την καθ’ ής η αίτηση για το χρονικό διάστημα από την 04.03.2021 και μέχρι τη συζήτηση της παρούσας αίτησης και υπό τον όρο συζήτησης αυτής την ημερομηνία που θα ορισθεί: α) να παραλείπει κάθε ανάρτηση είτε με δικό της προφίλ, είτε με το προφίλ τρίτων προσώπων σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες και εν γένει μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίων, μηνυμάτων και φωτογραφιών των αιτούντων με οποιοδήποτε περιεχόμενο και β) να παραλείπει κάθε ανάρτηση είτε με δικό της προφίλ είτε με το προφίλ τρίτων προσώπων σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες και εν γένει μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίων, μηνυμάτων και φωτογραφιών του ....... ανηλίκου υιού του δευτέρου των αιτούντων, ..........., ο οποίος ασκεί προσωρινά την επιιιέλεια του προσώπου του δυνάμει της με αριθμό ...../2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) με οποιοδήποτε περιεχόμενο και ιδίως με πληροφορίες, που αφορούν στα στοιχεία της ταυτότητάς του και στον τόπο διαμονής του...”

Η προσωρινή διαταγή αυτή διατηρήθηκε σε ισχύ, με απόφαση της κας Προέδρου, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης».

Ειδήσεις σήμερα: 

Νομοσχέδιο Μενέντεζ: Πέρασε ομόφωνα από την Επιτροπή - Πάει για έγκριση στη Γερουσία

Σταύρος Δογιάκης: «Σαν κάτι να τον βασάνιζε τις τελευταίες ημέρες», λένε φίλοι του

«Αγώνας» για 70% εμβολιασμένους μέχρι το τέλος του καλοκαιριού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης