Ο γαμπρός που έμεινε ανάπηρος στο γλέντι του γάμου του μιλά στην Ελεονώρα Μελέτη

Ο γαμπρός που έμεινε ανάπηρος στο γλέντι του γάμου του μιλά στην Ελεονώρα Μελέτη

Απόψε, στις 24:00, τα «Μεσάνυχτα» φιλοξενούν τον Νίκο και την Ανθή που η ζωή τους άλλαξε ριζικά στη δεξιώση του γάμου τους 

meleti_gampros
Απόψε, στις 24:00, τα «Μεσάνυχτα» φιλοξενούν τον Νίκο και την Ανθή. Το αγαπημένο ζευγάρι μιλά για πρώτη φορά για την ιστορία του που έγινε πρωτοσέλιδο πριν από ενάμιση χρόνο όταν ο Νίκος την ημέρα του γάμου τους καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, μετά από μια βουτιά σε πισίνα. Οι δυο νέοι, που γνωρίζονται από παιδιά, μιλούν για την αλλαγή που έφερε στη ζωή τους το ατύχημα και για την ακλόνητη αγάπη τους. Τέλος, στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε όλους όσοι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις στη ζωή.

Στην καρέκλα του καλεσμένου κάθεται και ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός εξηγεί, στην Ελεονώρα Μελέτη, πως «ξεγέλασε» τους γονείς του και ενώ περίμεναν ότι θα σπουδάσει μουσικός στο εξωτερικό εκείνος έδωσε κρυφά εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο. Εξομολογείται πως έκανε δυο γάμους και πήρε δυο διαζύγια γιατί κάποια πράγματα στις σχέσεις του πήγαν εντελώς λάθος. Τέλος, μιλά για τον τρελό έρωτα που είχαν οι γονείς του, ενώ αναφέρεται και στη νέα του σχέση.

Δείτε το βίντεο: 

Μεσάνυχτα | Τετάρτη 00:00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης