Φαίνεται πως για τον Αντώνη Μητρόπουλο και τον Ιωάννη Αυλωνίτη, που έχουν προκαλέσει σε μονομαχία την Ανούς Χεριμιάν και τον Στέφανο Χίλα αντίστοιχα, έχει έρθει η ώρα για “ξεκαθάρισμα” παλιών λογαριασμών, με παράπλευρες απώλειες.
Ο Παύλος Χάππιλος, έχοντας τη φήμη του ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη, καλείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μονομαχίας από την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου. Άραγε θα παρασυρθεί από τα συναισθήματά του και θα διευκολύνει την αντίπαλό του ή θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά την ως τώρα αδιάκοπη, δημιουργική προσπάθειά του, μέσα στον διαγωνισμό;
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.