Φαίνεται πως για τον Αντώνη Μητρόπουλο και τον Ιωάννη Αυλωνίτη, που έχουν προκαλέσει σε μονομαχία την Ανούς Χεριμιάν και τον Στέφανο Χίλα αντίστοιχα, έχει έρθει η ώρα για “ξεκαθάρισμα” παλιών λογαριασμών, με παράπλευρες απώλειες.
Ο Παύλος Χάππιλος, έχοντας τη φήμη του ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη, καλείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μονομαχίας από την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου. Άραγε θα παρασυρθεί από τα συναισθήματά του και θα διευκολύνει την αντίπαλό του ή θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά την ως τώρα αδιάκοπη, δημιουργική προσπάθειά του, μέσα στον διαγωνισμό;
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.