Ellie Goulding: Αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Ellie Goulding: Αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Ενώ γνώριζε για την εγκυμοσύνη της από τον περασμένο Αύγουστο, αποκάλυψε το νέο μόνο όταν έφτασε 30 εβδομάδων

newFile-1

Σε ανακοίνωση της τον προηγούμενο μήνα η τραγουδίστρια Ellie Goulding μοιράστηκε με το κοινό της ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύζυγο της Caspar Jopling, ο οποίος είναι έμπορος τέχνης. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω της Πριγκίπισσας Ευγενίας το 2017, ενώ το 2019 παντρεύτηκε.

Ellie Goulding - Performing at Royal Wedding | GRAMMYs


Τις δύο γυναίκες συνδέει μία δυνατή φιλία από το 2011, όταν η Goulding τραγούδησε στον γάμο του Πρίγκιπα William με την Kate Middleton.  Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της, στράφηκε αμέσως για συμβουλές στην Πριγκίπισσα, καθώς εκείνη έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί τον προηγούμενο μήνα. Σε συνέντευξη της, μάλιστα, δήλωσε ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ προηγουμένως το ενδεχόμενο της μητρότητας: «Το να είμαι μητέρα δεν ήταν στο μυαλό μου, ποτέ δεν ένιωσα ότι κάποια γυναίκα έπρεπε να οριστεί από τη μητρότητα» . 

Η τραγουδίστρια, αν και ήξερε για την εγκυμοσύνη της από τον περασμένο Αύγουστο, το αποκάλυψε μόνο όταν ήταν 30 εβδομάδων.  Σε συνέντευξη της στο "The Telegraph", εξηγεί το λόγο:

«Λίγες ακόμη εβδομάδες και τότε θα είμαι μαμά...Ακόμα είναι παράξενο να λέω αυτά τα λόγια δυνατά. Χρειαζόμουν χρόνο για να το ξεπεράσω. Πέρυσι κυκλοφόρησα ένα άλμπουμ και τελείωσα τη συγγραφή ενός βιβλίου. Τότε, αφού μετά την καραντίνα περπατούσα με τα μεγάλα παλτά του συζύγου μου για να κρύψω την κοιλιά μου και ζούσαμε σε διαφορετικά μέρη στο Oxfordshire και στο Λονδίνο, μετακομίσαμε σε ένα νέο σπίτι. Το σπίτι μας. Ένιωσα σαν να είχαμε τις κατάλληλες ρίζες και ήταν η κατάλληλη στιγμή να πω κάτι, είχα επίσης αγοράσει ένα καινούργιο μπάνιο και ήμουν τόσο περήφανη που ήθελα να το δείξω στις φωτογραφίες!»

02-ellie-goulding-pregnancy-announcement
ellie-goulding

Αναφέρει ότι έμεινε έκπληκτη από το πόσο χάρηκαν οι θαυμαστές της και πόσο σημαντική θεωρεί η ίδια την επικοινωνία μεταξύ των εγκύων γυναικών. Εξηγεί ότι είναι απαραίτητη, καθώς κάθε μικρή συμβουλή ή ανησυχία, που μπορεί να μοιραστούν βοηθά ιδιαίτερα σε μία τόσο αγχωτική περίοδο, όπως η εγκυμοσύνη. 

Κλείσιμο


Τα σχέδια της τραγουδίστριας για το διάστημα μετά την άφιξη του μωρού της, περιλαμβάνουν μία περιοδεία τον Οκτώβριο, όπου, όπως δήλωσε η ίδια, το παιδί της θα την ακολουθήσει. Θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς: «Οι γυναίκες το κάνουν να δουλεύει, είμαι βέβαιη ότι μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει. Η ομάδα γύρω μου αποτελείται όλη από γυναίκες γεγονός που βοηθά πολύ».


Ειδήσεις σήμερα 

Υπόθεση Βαλυράκη: Οι επόμενες κινήσεις μετά την ανατροπή από την ιατροδικαστική έρευνα

Οι τρεις λόγοι που φτάσαμε στο μαύρο ρεκόρ στα κρούσματα - Τι ανησυχεί τώρα τους ειδικούς

Συνεδριάζουν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι για το ελεγχόμενο άνοιγμα - Όλα τα σενάρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης