H Ελισάβετ Δοβλιατίδου έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Το γνωστό μοντέλο, το οποίο έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο κύκλο του Survivor, έφερε στον κόσμο σήμερα ένα αγοράκι, καρπό του ερωτά της με τον Αντώνη Γαλάτη.
Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ήταν αυτή που γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού κοινοποίησε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατάει το χεράκι του μικρού της πρίγκιπα.
“Καλώς ήρθες στον κόσμο μικρέ”,έγραψε στη φωτογραφία που κοινοποίησε. Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Ελισάβετ Δοβλιατίδου μετά τη γέννηση του γιου της:
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.