Τηλεθέαση: Σάρωσε το «Master Chef»

Το μαγειρικό ριάλιτι του Star ήταν ο απόλυτος νικητής της βραδιάς του Σαββάτου σε τηλεθέαση, πιέζοντας τον ανταγωνισμό σε πολύ χαμηλές επιδόσεις

masterchef_apoxorisi
Αναμενόμενο. Φάνηκε από την Παρασκευή ότι πλέον το «Master Chef» κολυμπά στα βαθιά νερά του ριάλιτι. Με κυβερνήτη τον Ιωάννη, ο οποίος έχει κάνει και τους πλέον σκληροπυρηνικούς τηλεθεατές του συγκεκριμένου είδους να τρίβουν τα μάτια τους και να μην πιστεύουν στ’ αυτιά τους με αυτά που ακούνε, το ριάλιτι άγγιξε το 30% τηλεθέασης το δυναμικό κοινό. Το εντυπωσιακό είναι ότι τέτοια ποσοστά δεν σημειώνονται στην prime time του Σαββάτου, καθώς οι περισσότεροι στρέφονται στις συνδρομητικές πλατφόρμες, ωστόσο όπως φάνηκε, το περιεχόμενο ήταν πολύ ελκυστικό για να το αγνοήσεις.

Και είναι γεγονός ότι η αναμέτρηση της χθεσινοβραδινής αποχώρησης ήταν κάτι παραπάνω από έντονη…
Χριστίνα Παπαοικονόμου, Μαρία Λαζαρίδου και Κωστής Αλεξάκης διαγωνίστηκαν αντιγράφοντας πέντε εξαιρετικά πιάτα για να επικρατήσει ο καλύτερος. Δύσκολη δοκιμασία, πολλές αστοχίες, ασφυκτική πίεση του χρόνου και πολλά απρόοπτα, με τον εξώστη να σιγοντάρει και να πυροδοτεί ένα ήδη τεταμένο κλίμα.

Η χαμένη της βραδιάς ήταν η Χριστίνα η οποία συγκέντρωσε μόλις 17 βαθμούς καθώς οι παρασκευές της ήταν ελλιπείς και σε κάποιες περιπτώσεις, όπως ανέφεραν οι κριτές, δεν τρώγονταν. Ο Κωστής πέτυχε 21 βαθμούς και η Μαρία 27 βαθμούς. Από το ριάλιτι αποχώρησε η Χριστίνα Παπαοικονόμου με τα μέλη της Μπλε ομάδας να αναφέρουν, ότι η συγκεκριμένη αποχώρηση ήταν άδικη και όλα ξεκίνησαν από τον αρχηγό και μη εξαιρετέο Ιωάννη, ο οποίος την πρότεινε. Ακολούθησαν αντεγκλίσεις και κλάματα στο πλατό και την Δευτέρα πλέον η μάχη πίσω από τους πάγκους και μέσα στο σπίτι συνεχίζεται.

Επικράτηση Μάνεση, Γερμανού, Πετρετζίκη και Βουγιουκλάκη!
Στο υπόλοιπο τηλεοπτικό μενού, η συνταγή μάλλον έχει σταθεροποιηθεί για τα καλά με τον Alpha να περπατάει χαλαρά στην κορυφή από το πρωί ως το απόγευμα με τρεις εκπομπές. Συγκεκριμένα το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και τον Νίκο Μάνεση, το «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού και το «Kitchen Lab» με τον Ακη Πετρετζίκη πάτησαν κορυφή με ποσοστά 19,1%, 20% και 17% αντίστοιχα αφήνοντας πολύ πίσω τους ανταγωνιστές τους.

Συνεχίζει την καλή πορεία του το «Ελα χαμογέλα» με την Σίσσυ Χρηστίδου στο Open το οποίο πέτυχε μέσο όρο 15,2%. Το απόγευμα οι περισσότεροι παρακολούθησαν το «Πιο λαμπρό αστέρι» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον ΑΝΤ1.

Το βράδυ η αξέχαστη εθνική μας σταρ με το «Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» έφτασε το 12% ενώ η Ελένη Βιτάλη στο «Σπίτι με το Mega» πέτυχε ποσοστό 7,3%.

Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια τις επόμενες ώρες κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή

Δημήτρης Λιγνάδης: Το «σκοτεινό» τέρας», η γυναίκα που τον «έδωσε» και οι νύχτες της φρίκης στο Μεταξουργείο

Lockdown: Πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο – Τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης