Τo MasterChef τώρα ξεκινά: Οι κλίκες, οι εκπλήξεις και η μεγάλη ανατροπή

Τo MasterChef τώρα ξεκινά: Οι κλίκες, οι εκπλήξεις και η μεγάλη ανατροπή

Μέχρι στιγμής φαίνεται να επιβεβαιώνεται η ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά ότι «δεν θα είναι τίποτα ίδιο στο MasterChef 5»

krites-masterchef-5
Οι κριτές του MasterChef είχαν προειδοποιήσει ότι το φετινό παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα. Αυτό ξεκίνησε να φαίνεται από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Στην εβδομάδα που μας πέρασε ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι ο επίδοξος μάγειρας Νίκος Σκορδάκης, ο οποίος είχε κερδίσει την κάρτα ασυλίας, έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα! Ποιο ήταν αυτό; 

Να διαλέξει την ομάδα που θέλει για την επόμενη δοκιμασία. Όμως υπήρχε μια… έκπληξη και μία μεγάλη ανατροπή! Ο κριτής του MasterChef είπε στον Νίκο ότι η ομάδα που θα διαλέξει θα είναι αυτή μέχρι το τέλος του διαγωνισμού.

Ο φετινός τηλεοπτικός διαγωνισμός, λοιπόν, εκτός από ανατροπές έχει και την πιο ενδιαφέρουσα ομάδα παικτών από όλα τα MasterChef, με πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Ήδη έχουν ξεχωρίσει οι αγαπημένοι του κοινού, Παναγιώτης, Μαργαρίτα και Κωστής αλλά και οι “villains” Ιωάννης, Πάνος, και Μαρίνα. Μάλιστα, έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της και η πρώτη κλίκα!

Κατά τη διάρκεια του πρώτου Mystery Box, ο Παύλος υπέδειξε… την πρώτη κλίκα του σπιτιού, η οποία αποτελείται- κατά τη γνώμη του- από τους Διονύση, Πάνο και Ιωάννη. «Θεωρώ ότι υπάρχουν τοξικοί συμπαίκτες. Ο Διονύσης, ο Πάνος και ο Γιάννης είναι αρκετά κοντά, είναι το παρεάκι του σπιτιού… θα την έλεγες και κλίκα» τόνισε ο παίκτης ενώ προβλέπονται για τη συνέχεια έντονες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, ανάμεσα και σε παίκτες που αυτή τη στιγμή μοιάζουν να είναι φίλοι!

MasterChef: Ο Παύλος υπέδειξε... την πρώτη κλίκα του σπιτιού


Κλείσιμο
Οι κριτές φέτος είναι πιο χαλαροί, πιο δεμένοι, ανταλλάσσουν περισσότερα αστεία μεταξύ τους, on και off camera. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς κάποιες φορές είναι πιο προσιτός στους διαγωνιζόμενους και λιγότερο αυστηρός.

Κύριε Γιώργο, χωρίς τσιμπιδάκι; 😱 #MasterChefGR Star Channel #StarChannelTv Sotiris Kontizas

Posted by MasterChef GR on Wednesday, February 3, 2021

Φέτος, έχει ανατραπεί η ροή του διαγωνισμού, όπως την ήξεραν παίκτες και τηλεθεατές, ανεβάζοντας το βαθμό δυσκολίας για τους παίκτες αλλά και την αδρεναλίνη σε παίκτες και τηλεθεατές. Πάντως μεχρι στιγμής φαίνεται να επιβεβαιώνεται η ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά ότι δεν θα είναι τίποτα το ίδιο στο MasterChef 5!


Συνάντηση κορυφής με ηχητική υπόκρουση Carmina Burana στο #MasterChefGR της… αλλαγής! Star Channel #StarChannelTv Chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Posted by MasterChef GR on Wednesday, January 27, 2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης