House of Fame: Το ερωτικό φιλί που αναστατώνει το σπίτι

House of Fame: Το ερωτικό φιλί που αναστατώνει το σπίτι

Οι δυο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά ο ένας στον άλλο, με την κάμερα να τους «συλλαμβάνει» στο πρώτο τους ερωτικό φιλί

house1-1
Το νέο μουσικό talent show του ΣΚΑΙ House of Fame βρίσκεται στον αέρα εδώ και μια εβδομάδα, και έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα οι τηλεθεατές δεν βλέπουν μονάχα τα επεισόδια με τα τραγούδια, αλλά παρακολουθούν και όλα όσα γίνονται στο σπίτι των διαγωνιζόμενων.

Οι δυο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά ο ένας στον άλλο, με την κάμερα να τους «συλλαμβάνει» στο πρώτο τους ερωτικό φιλί.

μαριαννα-1


Κλείσιμο
Από τη μια ο λόγος για την Μαριάννα Κάρα την 22χρονη από την Αθήνα, η οποία από την αρχή δήλωνε πως της αρέσει το ανδρικό φύλο και δεν θα είχε πρόβλημα εκτός από τον διαγωνισμό να κάνει επιτυχία και στον έρωτα. Η Μαριάννα είναι μεγαλωμένη στο Αμβούργο της Γερμανίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 10 ετών. Όπως έχει δηλώσει η ίδια είναι απίστευτα ανταγωνιστική και τελειομανής. Από την άλλη έχουμε τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα από το Γύθειο ο οποίος εκτός από το τραγούδι έχει μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Τα δυο παιδιά έχουν έρθει κοντά και την Παρασκευή το βράδυ που έμειναν μόνοι τους στον καναπέ του σπιτιού έδωσαν το πρώτο τους ερωτικό φιλί.

στεφανος-1


Η Μαριάννα ήταν στην αρχή λίγο διστακτική, αλλά μετά το έντονο φλερτ του Στέφανου υπέκυψε στη γοητεία του και άρχισε να κολακεύεται με τα τρυφερά του λόγια. Όλη την ερωτική στιγμή θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Δευτέρας, όπου θα δουν και τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών οι οποίοι κατάλαβαν το «δέσιμο» της Μαριάνας και του Στέφανου τους οποίους αναμένεται να «στριμώξουν» με τις αδιάκριτες ερωτήσεις και σχόλια.

Ειδήσεις σήμερα:

Κεφαλονιά: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Νεκρός ο 23χρονος οδηγός

Δημήτρης Λιγνάδης: Παρουσιάστηκα στη ΓΑΔΑ, δεν υπάρχει ένταλμα για μένα μέχρι στιγμής

Ηράκλειο: Ακρωτηριάστηκε ηλικιωμένος με ξυλοκοπτικό μηχάνημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης