MasterChef 5: H Άννα, τα πολλά «όχι» και τα ρεκόρ στο Twitter

MasterChef 5: H Άννα, τα πολλά «όχι» και τα ρεκόρ στο Twitter

Πρεμιέρα για το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο επέστρεψε με πολλές και σημαντικές αλλαγές, αλλά με σταθερή την τριάδα-«φωτιά» της κριτικής επιτροπής, η οποία και φέτος... κεντάει - Όλα όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο

masterchef
Ένα σύντομο βίντεο κάνει μία γρήγορη αναδρομή στους προηγούμενους τέσσερις κύκλους του ριάλιτι. Νικητές, μοναδικές στιγμές, ατυχίες, καβγάδες, αστοχίες, πιάτα για άριστα, ταξίδια. Πρόσωπα που θυμόμαστε και πρόσωπα που έχουμε ξεχάσει. Και όταν όλα τελειώνουν, τα πάντα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα.


Το MasterChef 5 ξεκινάει τώρα!

Τα φώτα ανάβουν στο πλατό. Το μεγάλο σήμα φωτίζεται, οι προβολείς λούζουν με φως τους πάγκους στις κουζίνες, ένα μπλε μυστηριακό χρώμα αποκαλύπτει τα τρία σκαμπό στα οποία κάθονται οι τρεις κριτές οι οποίοι εισέρχονται αργά στον χώρο. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο χώρος έχει αλλάξει σε σχέση με τον αντίστοιχο των προηγούμενων κύκλων. Ανά ομάδες οι υποψήφιοι περνούν οντισιόν ετοιμάζοντας ένα πιάτο στην κουζίνα του «Master Chef». Λόγω πανδημίας, τα μέτρα είναι αυστηρά και οι αλλαγές επιβάλλονται. Όπως και οι αποστάσεις.

Οι αλλαγές είναι πολλές και τις ανακοινώνει ο θείος Λεό.
Η πρώτη είναι πως δεν υπάρχουν ομάδες.
Κλείσιμο
Η δεύτερη αλλαγή είναι πως οι κριτές θα είναι παρόντες από το πρώτο λεπτό.
Και η τρίτη είναι πως με ένα πιάτο μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για το σπίτι. Μοναδική προϋπόθεση να πάρουν τρία «ναι». Με δύο «ναι» απλά περνούν στην επόμενη φάση και κερδίζουν μία ακόμη ευκαιρία για να μπουν στο σπίτι του «Master Chef». Με ένα «ναι» πάνε και πάλι στο σπίτι, απλά στο δικό τους.

Οι υποψήφιοι πληροφορούνται πως θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα πιάτο που θα δείχνει την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και το πιάτο της ζωής τους… Έτοιμοι. Το «Master Chef 5» μόλις ξεκίνησε…

MasterChef 5 | Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού






Η Άννα, o μύθος της Πολίχνης
Το πρόσωπο που αναδεικνύεται από το πρώτο λεπτό είναι η Άννα, από τη Θεσσαλονίκη, η οποία δήλωσε και 45 αλλά και 47 ετών μέσα σε μισή ώρα. Σημασία έχει ότι νιώθει πολύ νεότερη. Έχει κομμωτήριο αλλά χορεύει οριεντάλ και ζούμπα και στόχος της είναι να μαγέψει τους κριτές και να τρελάνει τον κόσμο. Μεταξύ των τριών χώρων που την διεκδικούν, επιλέγει την μαγειρική κι έτσι ο χορός και η κομμωτική χάνουν ένα μεγάλο ατού.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Θα μαγειρέψει ή θα ξεματιάσει;»

Έχει ετοιμάσει το πιάτο της on time, χορεύει παράλληλα και το twitter την αποθεώνει με κάθε τρόπο σε αυτά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά όπου το trend πλησιάζει τα 5 χιλιάδες tweets…
Στο Instagram η Soula Glamorous την αποθεώνει…


Η κρίση της πρώτης ομάδας

Πρώτο πιάτο που κρίνεται είναι αυτό του Σταύρου, ο οποίος δείχνει και είναι υπερβολικά αγχωμένος. Θα πάρει «ναι» μόνο από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και θα αποχωρήσει.

MasterChef 5 - Επεισόδιο 1 - Σταύρος - Audition


Ακολούθησε το είδωλο Άννα. Πήγε με τον σουρβά και το βουβάλι από τις Σέρρες και άρχισε κριτική επί των κουρεμάτων. Ο θείος Λεό πρέπει να κάνει σβήσιμο στα πλάγια. Ο Κοντιζάς διορθώσεις και η Άννα μπορεί γιατί δηλώνει καλλιτέχνης… Οι εντυπώσεις των κριτών για την προσωπικότητά της είναι θετικές αλλά για το πιάτο της όχι. Χαμογελαστή μπήκε, χαμογελαστή θα φύγει…


MasterChef 5 - Επεισόδιο 1 - Άννα - Audition




Μεταξύ άλλων, στο twitter θα εντοπίσουν την ομοιότητά της με την Τζάνις από τα «Φιλαράκια» και δίκιο έχεις @monsieurK. Ακολουθεί το όχι στον Εράλντο ενώ η Λία θα πάρει δύο οριακά «ναι» και υπόσχεται περισσότερη και καλύτερη μαγειρική.



MasterChef 5 - Επεισόδιο 1 - Εράλντο - Audition



MasterChef 5 - Επεισόδιο 1 - Λία - Audition



Η ώρα της δεύτερης ομάδας

Πιο ήρεμη η κατάσταση, δίχως εκπλήξεις. Προσηλωμένοι, ευφάνταστοι και δημιουργικοί οι «δεύτεροι» τέσσερις. Δυστυχώς τα «όχι» συνεχίζονται και κάπως έτσι η Ευαγγελία αποχωρεί ενώ η Ιφιγένεια ήταν μία από τις πιο γλυκές και συναισθηματικές παρουσίες της βραδιάς. Μία μαμά που μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά και επιμένει να χαμογελά, να προσπαθεί και να παλεύει. Αποχώρησε αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Την "πετσόκοψε" ο Ιωαννίδης σε χρόνο ρεκόρ


MasterChef 5 - Επεισόδιο 1 - Ιφιγένεια - Audition



Ο Κωνσταντίνος εντυπωσιάζει με την εικόνα του πιάτου του αλλά παλεύει να τους πείσει για το όνομά του. Πότε Ηρακλής και πότε Αλέξανδρος. Πότε Βούδας, πότε Κούδας… Αποσπά διθυραμβικές κριτικές και επιτέλους η πρώτη ποδιά της βραδιάς είναι δική του! Άξιζε. Τρία πολύ μεγάλα «ναι» όπως θα πει και ο θείος Λεό και ο Κωνσταντίνος αρχίζει να το ζει.


Σωτήρης Κοντιζάς: «Συνέχισε να μας φέρνεις τέτοια πιάτα και θα είσαι στον τελικό»



Η έναρξη του ριάλιτι, του σκληρού ριάλιτι θα γίνει με την αφήγηση της ζωής του Σερόπ από την Αρμενία. Απώλεια πολλών κιλών, απώλεια πατέρα, δυσκολίες στην υγεία της αδελφής του, πολλά προβλήματα. Ο Πάνος Ιωαννίδης θα δώσει το πρώτο «ναι» και ο Κουτσόπουλος θα συνεχίσει με ένα «όχι». Την κατάσταση θα σώσει ο Κοντιζάς και θα του δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του bootcamp.

MasterChef 5 - Επεισόδιο 1 - Σεροπ - Audition


Στη λήξη του επεισοδίου, το #masterchefGR βρίσκεται στα TOP 5 Hashhtag trends παγκοσμίως με 14 χιλιάδες tweets


Ειδήσεις σήμερα: 


Η καυτή φίλη του τενίστα Τόμιτς γκρίνιαξε για την καραντίνα στο ξενοδοχείο και δέχθηκε... απειλές για τη ζωή της!

Ιταλικά ΜΜΕ: «Συμφώνησε με τον Παπασταθόπουλο η Λάτσιο»

Ο Άρης συμφώνησε με τον Μήτρογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης