Άγριες Μέλισσες: Όσα αποκάλυψε η Νεφέλη Κουλούρη για τη Δόμνα και τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Όσα αποκάλυψε η Νεφέλη Κουλούρη για τη Δόμνα και τον Κωνσταντή

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της αλλά και τη ζωή της πριν τις «Άγριες Μέλισσες»

domna
Η Νεφέλη Κουλούρη άφησε για λίγο τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και βρέθηκε στο Πρω1νό με τη Φαίη Σκορδά.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ολόκληρο το όνομά της είναι Ίριδα Μαρία Νεφέλη και αυτό προέκυψε από την ποιητική συλλογή του Οδυσσέα Ελύτη το οποίο είχε αναλάβει να μελοποιήσει ο πατέρας της. Η μητέρα της ηθοποιού είναι σεφ και έχουν ένα εστιατόριο με τσέχικη κουζίνα στον Νέο Κόσμο, στο οποίο η Νεφέλη Κουλούρη εργάζεται.

Σχετικά με το ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», η ηθοποιός αποκάλυψε πως η Δόμνα θα προσπαθήσει πάρα πολύ να διεκδικήσει τον Κωνσταντή και με «πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια». «Μπορεί να φτάσει σε σημείο να κάνει ακραία πράγματα, αλλά όχι να κάνει κακό στον Κωνσταντή», ανέφερε ακόμα.

«Για αρχή θα δούμε τη διεκδίκηση της Δόμνας ως προς τον Κωνσταντή. Αλλά έχουν ανοίξει πολλά μέτωπα, με τον πατέρα της Δόμνας, με τον Μελέτη. Είναι πολλά που δεν γνωρίζει και σιγά σιγά θα παρουσιαστούν μπροστά της. Θεωρώ ότι η Δόμνα δεν θα εκβιάσει τον Κωνσταντή. Τώρα ο ίδιος πως θα το πάρει δεν ξέρω, αλλά νομίζω στην σχέση της με τον Κωνσταντή είναι Κυρία!», είπε για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στη σειρά.

«Στις πιο τολμηρές σκηνές ήμουν πολύ χαλαρή. Όταν είσαι σε προστατευμένο περιβάλλον και με τους συμπαίκτες υπάρχει χημεία, οικειότητα και σεβασμός, είμαστε όλοι επαγγελματίες και κάνουμε τη δουλειά μας. Πάντα ο ηθοποιός πρέπει να νιώθει προστατευμένος», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8b5u38nmm89-sf)


Ειδήσεις σήμερα: 
 
Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Η πολιτική διάσταση της προαγωγής του σε υφυπουργό
 
Τάνια Ρόμπερτς: Ζωντανή η «Σίνα, η Βασίλισσα της Ζούγκλας» και «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ»-Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Κορωνοϊός: Ομάδα του ΠΟΥ μεταβαίνει στην Κίνα για να ερευνήσει την προέλευση του ιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης