Ελεονώρα Μελέτη: Ξεκίνησε γυρίσματα για τα «Μεσάνυχτα» στον Alpha
Θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα όπως και πέρυσι
Στα τηλεοπτικά πλατό του Alpha βρέθηκε ηΕλεονώρα Μελέτη για την εκπομπή«Μεσάνυχτα». Η παρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν με την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη», η οποία αποτελεί παρελθόν μετά από μια σειρά εξελίξεων, θα επιστρέψει στη βραδινή ζώνη, κάτι που ήταν και μεγάλη επιθυμία της ίδιας.
Σύμφωνα με το «Πρω1νό» του ANT1 και τον Αλέξη Μίχα, η πετυχημένη εκπομπή «Μεσάνυχτα» θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα όπως και πέρυσι. Το σκηνικό της εκπομπής δεν έχει αλλάξει, ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι ημέρες προβολής της.
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.