Νίκος Πολυδερόπουλος: Έχω φάει πολύ ξύλο λόγω της δυσλεξίας μου
Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τα μαθητικά του χρόνια
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο καθώς μετέχει στη δημοφιλή σειρά «8 Λέξεις». Ο ηθοποιός βρέθηκε χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκτός από τα επαγγελματικά μίιλησε με ειλικρίνεια ειλικρίνεια για το bullying που βίωσε ως παιδί λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής.
«Είμαι δυσλεκτικός και βίωσα bullying από τους καθηγητές πάνω απ’ όλα. Ξύλο από τους καθηγητές. Εννοείται, πολύ ξύλο. Μια φορά στο χωριό θυμάμαι πως ξύριζα τις φαβορίτες μου για να μη μου τις τραβάνε. Νόμιζα στο σχολείο ότι ήμουν ο χειρότερος μαθητής», πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός για να συνεχίσει: «Είμαι δυσλεκτικός. Μπερδεύω τα γράμματα και έχω διάσπαση προσοχής. Χάνομαι, δεν το θέλω όμως. Κάποιοι νόμιζαν παλιά ότι είμαι τεμπέλης, γιατί δεν ήξεραν».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.