Big Brother: Νέος καβγάς Σοφίας με Άννα Μαρία - Άναυδος ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Big Brother: Νέος καβγάς Σοφίας με Άννα Μαρία - Άναυδος ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο παρουσιαστής συναντήθηκε μαζί τους μετά τον άγριο καβγά που είχαν στο χθεσινό επεισόδιο

bb1
To live του Big Brother ξεκίνησε με ένα βίντεο στο οποίο συζητούσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη Σοφία Δανέζη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Μπλε Δωμάτιο.

Ο παρουσιαστής συναντήθηκε μαζί τους μετά τον άγριο καβγά που είχαν στο χθεσινό επεισόδιο, ο οποίος μάλιστα στάθηκε η αφορμή να κάνει την Σοφία να θέλει να αποχωρήσει από το σπίτι του μεγάλου αδερφού. H παίκτρια βγήκε εκτός εαυτού, άρχισε να ουρλιάζει και το απίστευτο ξέσπασμά της καταγράφηκε από όλες τις κάμερες οι οποίες την ακολουθούσαν παντού. Ο κακός χαμός ξεκίνησε και η Σοφία εξοργίστηκε βρίζοντας και φωνάζοντας προς πάσα κατεύθυνση όταν η Ραμόνα μετέφερε στην Άννα Μαρία ότι η Σοφία είχε πει ότι όποιος είναι μαζί της στο σπίτι είναι στόχος.

Στη συζήτηση που είχαν τα δυο κορίτσια με τον Ανδρέα Μικρούτσικο η Σοφία Δανέζη επέμεινε στη θέση της πως δεν έχει πει κάτι τέτοιο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ωστόσο τόνισε πως η παραγωγή έψαξε τα πλάνα και τα πράγματα είναι όπως τα έχει πει η Άννα Μαρία. Η συνέχεια ωστόσο βρήκε της δυο κοπέλες να διαφωνούν για ακόμη μια φορά με τη μια να κατηγορεί την άλλη για εμπάθεια και “πονηριά” αλλά και για ανάρμοστες συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης