Big Brother: Ταύρος μαινόμενος η Σοφία, ξεσπά και βρίζει θεούς και δαίμονες - Βίντεο

Big Brother: Ταύρος μαινόμενος η Σοφία, ξεσπά και βρίζει θεούς και δαίμονες - Βίντεο

Το ξέσπασμα της παίκτριας και η απόφασή της να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Sofia_Big_Brother
Ποιος είδε τη Σοφία Δανέζη και δεν φοβήθηκε στο σπίτι του Big Brother. H παίκτρια βγήκε εκτός εαυτού, άρχισε να ουρλιάζει και το απίστευτο ξέσπασμά της καταγράφηκε από όλες τις κάμερες οι οποίες την ακολουθούσαν παντού. Ο κακός χαμός ξεκίνησε και η Σοφία εξοργίστηκε βρίζοντας και φωνάζοντας προς πάσα κατεύθυνση όταν η Ραμόνα μετέφερε στην Άννα Μαρία ότι η Σοφία είχε πει ότι όποιος είναι μαζί της στο σπίτι είναι στόχος.

Η Άννα Μαρία τότε αντέδρασε και ζήτησε από την Σοφία εξηγήσει σε έντονο ύφος. Της ζήτησε να της πει γιατί λέει τέτοια πράγματα. Τότε η Σοφία έχασε τον έλεγχο λέγοντας ότι δεν θυμάται να έχει πει κάτι τέτοιο ή το είπε αλλιώς και δεν έγινε κατανοητό. Η παίκτρια κάποια στιγμή άρχισε να βγάζει κραυγές βγαίνοντας έξω ενώ προσπάθησε να γυρίσει πίσω για να αναμετρηθεί με την Άννα Μαρία αλλά οι συγκάτοικοι δεν την άφησαν.

Μετά από αυτήν την έκρηξη η Σοφία αποφάσισε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι. Μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να μαζεύει τα πράγματά της λέγοντας ότι δεν θα την τρελάνουν εκεί μέσα και ζητώντας από τον Big Brother να καλέσει ταξί για να φύγει από το παιχνίδι.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν τελικά θα αποχωρήσει οικειοθελώς ή θα γίνει κάτι και θα αλλάξει γνώμη.



Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στις κάρτες με τα τηλέφωνα για να ψηφίσει ο κόσμος τον παίκτη που θέλει να παραμείνει, το όνομά της είναι ακόμα ανάμεσα στων υπολοίπων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης