Ποιες εκπομπές και ριάλιτι έχουν σήμερα πρεμιέρα - Σε... θέση μάχης GNTM και Bachelor

Ποιες εκπομπές και ριάλιτι έχουν σήμερα πρεμιέρα - Σε... θέση μάχης GNTM και Bachelor

Ο ΣΚΑΪ έπαιξε μία βδομάδα χωρίς αντίπαλο, αλλά τώρα μπαίνουν στο γήπεδο «Next Top Model» και ανανεωμένα πρωινάδικα, για να ξεκινήσει η μητέρα των μαχών που θα καθορίσει τους κερδισμένους και τους χαμένους της τηλεθέασης

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
rality01-mesa
Η ημέρα με τις περισσότερες πρεμιέρες στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση είναι η Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, με όλα τα κανάλια να ρίχνουν στην αρένα τα πιο δυνατά τηλεοπτικά χαρτιά τους. Η μητέρα των μαχών τώρα ξεκινά. Για μία ολόκληρη εβδομάδα, οι εκπομπές του ΣΚΑΪ είχαν την ευκαιρία να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν δίχως αντίπαλο. Τόσο το «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου όσο και το «Big Brother» έκαναν πρεμιέρα και βρήκαν άπλετο χώρο και χρόνο σε ένα τοπίο δίχως ανταγωνισμό.

Μέχρι τώρα ήταν καλά και φυσικά οι μέχρι στιγμής επιδόσεις δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη, προτού συμπληρωθούν όλες οι ζώνες προγράμματος με όλες τις εκπομπές. Η πίτα φέτος θα μοιραστεί σε πολλά κομμάτια καθώς μιλάμε για έξι ιδιωτικά κανάλια και για μία ΕΡΤ, η οποία μετά από αρκετά χρόνια όπου είχε πέσει σε λήθαργο έχει ενεργοποιήσει σημαντικά το κομμάτι της μυθοπλασίας. Στις υπόλοιπες νέες εισόδους του Ραδιομεγάρου, τα πρώτα στοιχεία δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά ακόμη και μετά τις τονωτικές ενέσεις...

Ο «Μεγάλος Αδελφός» απέναντι από τα μοντέλα

Φυσικά, μία είναι η μεγάλη μάχη και αυτή θα διεξαχθεί μεταξύ δύο ριάλιτι. Του «Big Brother» και του «Greece’s Next Top Model». Το GNTM είναι ένα project το οποίο μετά από δύο πολύ επιτυχημένες σεζόν έρχεται και τρίτη και φαρμακερή προκειμένου να αποδείξει ότι ύστερα από μία σημαντική αλλαγή και κάποιες διορθωτικές κινήσεις είναι πολύ «σκληρό για να πεθάνει».

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι η είσοδος αγοριών τα οποία έρχονται να αναμετρηθούν με τα κορίτσια που αλώνιζαν μόνα στους δύο πρώτους κύκλους του ριάλιτι. Δεδομένου ότι όλοι θα μείνουν στο ίδιο σπίτι, η ίντριγκα δημιουργείται προτού καν ξεκινήσει η προβολή. Από την άλλη, η είσοδος της καυστικής Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κριτική επιτροπή δίπλα στη Βίκυ Καγιά, στον Δημήτρη Σκουλό και τον Αγγελο Μπράτη ήταν μια θετική έκπληξη. Φυσικά θα παραμείνει στη θέση της creative director στη διαδικασία των δοκιμασιών, αλλά θα έχει διπλό και ενισχυμένο ρόλο. Νέα είσοδος και αυτή του Γιώργου Καράβα, ενός εντυπωσιακού μοντέλου, ο οποίος έρχεται να αναλάβει τον ρόλο του μέντορα του παιχνιδιού. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν πολύ ιδιαίτερο κύκλο επεισοδίων και τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά, με κάποιους / κάποιες να έχουν ήδη δει την πόρτα της εξόδου.

Greece's Next Top Model GNTM – Νέο Πρόγραμμα 2020-21


Κλείσιμο
Ο «Μεγάλος Αδελφός» ποντάρει σε άλλου είδους περιεχόμενο και με ώρα έναρξης στις 23.00 θα ξιφουλκεί με τον ανταγωνιστή μόνο για μία ώρα, από τις 23.00 έως τις 24.00. Ομως επειδή πολύ σύντομα θα ενταχθούν στο prime time όλων των καναλιών και τα σίριαλ, είναι δεδομένο ότι τα ποσοστά αμφότερων θα ροκανιστούν από αυτά που θα επιλέξουν οι τηλεθεατές που απορρίπτουν τη ριάλιτι επιλογή. Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που ήρθε μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής ο Alpha έκανε γνωστό ότι η πρεμιέρα του «Bachelor» θα γίνει πολύ νωρίτερα, και συγκεκριμένα την ερχόμενη Πέμπτη στις 10 το βράδυ, οπότε οι μονομάχοι στην αρένα των ριάλιτι θα είναι τρεις.

The Bachelor: Η μεγάλη πρεμιέρα Πέμπτη στις 22:00 στον Alpha TV


Η πρωινή ζώνη καίει

Η βιασύνη για τις πρεμιέρες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών οφείλεται στο γεγονός ότι αρχικά επρόκειτο να ανοίξουν τα σχολεία νωρίτερα, οπότε η επιλογή, ή μάλλον η τελική απόφαση, είναι αυτή της μαμάς που μένει μόνη στο σπίτι. Κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση δεν θα συμβεί, όμως οι πρεμιέρες δεν αναβάλλονται και από αύριο θα αρχίσει το μέτρημα και θα καταγραφούν οι πρώτες εντυπώσεις. Στον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά επιστρέφει με ιδιαίτερα ανανεωμένη εκπομπή, η οποία μαρτυρά και αλλαγή προσανατολισμού.

Στο πλάι της στο «Πρωινό» θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και στο πάνελ των συνεργατών θα καθίσουν ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά. Γκεστ σταρ ο Βαγγέλης Περρής. Οι δύο μεταγραφές από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είναι ο σεφ Πέτρος Συρίγος και η δημιουργική Αννα-Μαρία Μπαρού. Σταθερή αξία της εκπομπής παραμένει η Λίτσα Πατέρα και φυσικά ο έμπειρος Νίκος Κωνσταντής. Η Φαίη Σκορδά γνωρίζει καλά την πρωινή ζώνη αλλά και την ψυχολογία του κοινού. Λογικό να προσπαθήσει να κατακτήσει την πρώτη θέση, αν και ο σταθμός δεν έχει ριάλιτι-αβαντάζ για την εκπομπή. Συχνά όμως κάτι τέτοιο δεν φάνηκε απαραίτητο.

Στον ALPHA η σταθερή δύναμη της ζώνης των 8, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, οδηγεί το «Happy Day» με ασφάλεια. Γι’ αυτό και επέλεξε ένα μικρό και δοκιμασμένο σχήμα συνεργατών το οποίο θα αποτελείται από τους Δημήτρη Παπανώτα, Κώστα Φραγκολιά και Τίνα Μεσσαροπούλου. Μαζί τους ο Δήμος Βερύκιος, στην κουζίνα ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη από το «MasterChef», αλλά και ο Γιώργος Σατσίδης. Η εκπομπή θα ολοκληρώνεται στις 11, οπότε τη σκυτάλη θα παίρνει το μεγάλο στοίχημα του σταθμού το οποίο καλείται να εκπροσωπήσει η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια, η οποία προσκαλεί το κοινό καθώς είναι «Ωρα για Μελέτη», επιχειρεί να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό σε μία ζώνη κατακυριευμένη από το gossip.

Να φέρει την εναλλακτική ενημέρωση και τη διαδραστική σχέση τηλεόρασης και κοινού μπροστά. Δεν χρησιμοποιεί τα γνωστά μέσα, δεν ακουμπά σε συνήθεις σκαλέτες, δεν θυμίζει κάτι άλλο. Είναι ισχυρός και έμπειρος αντίπαλος, ο οποίος έχει προκαλέσει ήδη ανησυχία στα απέναντι στρατόπεδα, καθώς ο στόχος της είναι υψηλός. Στο πλάι της ο έμπειρος Νίκος Μάνεσης, ο οποίος ενορχηστρώνει αυτή τη νέα προσπάθεια με μια ομάδα πολύ έμπειρων συνεργατών. Στις 9 από Δευτέρα επιστρέφουν και οι συντελεστές της «Φωλιάς των Κου Κου», με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να ηγούνται μιας παρέας που καθόλου δεν άλλαξε. Μαριλού Ρεπαπή, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Τζώρτζια Γεωργίου, Γιώργος Κρικοριάν και Αση Μπήλιου επιστρέφουν στις θέσεις τους και η εκπομπή θα ακολουθήσει τη γνωστή συνταγή που ακολουθεί όλα τα χρόνια. Στις 12 σειρά έχει η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία ουσιαστικά θα βρεθεί απέναντι από το «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, για να πραγματοποιηθεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μονομαχίες της σεζόν. Μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσουν οι αντίστοιχες εκπομπές του MEGA και του OPEN υπάρχει πολύς χρόνος για να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις, οι οποίες θα είναι ασφαλείς μετά τα μέσα του Οκτώβρη.

Η επιστροφή των τηλεπαιχνιδιών

Δειλά-δειλά επιστρέφουν και οι πιο παιχνιδιάρηδες. Η Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται με το «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1, όπως και η Μαρία Μπεκατώρου που συνεχίζει με το «Still Standing» τα απογεύματα στο κανάλι του Αμαρουσίου. Κουτιά θα συνεχίσει να ανοίγει και ο Χρήστος Φερεντίνος με το γνωστό και επιτυχημένο «Deal», το οποίο επιστρέφει στην απογευματινή ζώνη του ALPHA. Η Βίκυ Καγιά συνεχίζει να φιλοξενεί φερέλπιδες «Shopping star» στο STAR και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα. Την ίδια ημέρα ξεκινά και πάλι να γυρίζει τον «Τροχό της τύχης» ο Πέτρος Πολυχρονίδης στον ίδιο σταθμό και στο πλάι του θα έχει τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Η ενημέρωση στη θέση της

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε σήμερα για τριακοστή φορά «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 από τις 6 έως τις 10 το πρωί, ενώ απέναντί του βρέθηκαν από τη συχνότητα του MEGA ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, οι νέοι παρουσιαστές της «Κοινωνίας ώρα Mega» από τις 5.30 έως τις 10. Στα κεντρικά δελτία ειδήσεων επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 με νέα ώρα μετάδοσης στις 18.50, ενώ νέο σχήμα δημιουργήθηκε στο MEGA, με τη Ράνια Τζίμα να είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 19.45 και την Κατερίνα Παναγοπούλου να παίρνει τη σκυτάλη από Παρασκευή ως και Κυριακή. Το μεσημεριανό δελτίο στις 13.00 θα παρουσιάζει τις καθημερινές η Δώρα Αναγνωστοπούλου και τα Σαββατοκύριακα η Μαριλένα Γεραντώνη.

Επιστροφή και για τη Μάρα Ζαχαρέα, την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, η οποία αναλαμβάνει και πάλι δράση από αύριο, Δευτέρα. Στο κανάλι παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου θα είναι η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή. Την επόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το τηλεοπτικό παζλ σχεδόν ολοκληρώνεται με τη σταδιακή ένταξη και των υπόλοιπων εκπομπών, τόσο των ζωντανών ψυχαγωγικών και ενημερωτικών όσο και των σίριαλ, που είναι μία πολύ ιδιαίτερη κατηγορία, ειδικά φέτος. Η αναμέτρηση της μυθοπλασίας με τα ριάλιτι αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για σύγκρουση δύο διαφορετικών τηλεοπτικών κόσμων. Μέχρι τον Οκτώβρη, οπότε και θα έρθει ο πρώτος λογαριασμός, έχουμε να δούμε πολλά...

Ειδήσεις σήμερα:

US Open: Νοκ άουτ με αποβολή ο Τζόκοβιτς - «Ξάπλωσε» επόπτρια με το μπαλάκι (βίντεο)

«Έφυγε» στα 82 του ο διάσημος Τσέχος σκηνοθέτης Γίρι Μένζελ

Σε καραντίνα 3 αστυνομικοί του «Ελ. Βενιζέλος» - Ήρθαν σε επαφή με αλλοδαπό θετικό στον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης