Τη χρωματική πανδαισία στη διάρκεια του πρωινού της, στο εξοχικό της σπίτι στη Μαλεσίνα, κατέγραψε και κοινοποίησε μέσω instagram η Μιμή Ντενίση.
Η Ελληνίδα σταρ, έχοντας απέναντι της την αδελφή της Σοφία, ντυμένη στα κίτρινα, δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε ένα κλικ, αναδεικνύοντας τη χρωματική αρμονία του ρούχου με το σερβίτσιο του καφέ, την κανάτα και τα ποτήρια του νερού, το τραπεζομάντιλο και το κάλυμμα του καναπέ στο φόντο.
«Art de la table κ το αδερφάκι μου ασορτί!!! Πρωινός καφές στην εξοχή με την αγαπημένη μου οικογένεια!!» σχολίασε στην ανάρτησή της η Μιμή Ντενίση.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη