Νατάσσα Μποφίλιου: Ένα αστέρι γεννήθηκε - Πριν από 21 χρόνια τραγουδάει «Ο ταχυδρόμος πέθανε» σε σχολική γιορτή

Νατάσσα Μποφίλιου: Ένα αστέρι γεννήθηκε - Πριν από 21 χρόνια τραγουδάει «Ο ταχυδρόμος πέθανε» σε σχολική γιορτή

Η επιτυχημένη ερμηνεύτρια μοιράστηκε ένα home video, που επιβεβαιώνει το χάρισμα της μαγικής φωνής της

29170848_06664-copy
Με μία ανάρτησή της στο instagram η Νατάσα Μποφίλιου ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και μοιράστηκε ένα παλαιότερο βίντεο από το αρχείο της.

Η ίδια -σε ηλικία 16 ετών, το 1999- ερμηνεύει στη διάρκεια σχολικής γιορτής το περίφημο τραγούδι «Ο ταχυδρόμος πέθανε» που έγραψε ο Μάνος Χατζιδάκις για τη θρυλική παράσταση του 1961 «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» και ερμήνευσε η Ζωή Φυτούση.
Πλάι της στο πιάνο τη συνοδεύει, ο μετέπειτα συνεργάτης της, μουσικός και ηθοποιός, Άγγελος Τριανταφύλλου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου εξηγεί στην ανάρτησή της: «Χθες το βράδυ ο αδερφός μου ο Αντώνης, κοίταζε κάτι παιδικές μας βιντεοκασέτες και βρήκε αυτό το βίντεο... 21 χρόνια πριν, λοιπόν, ο Άγγελος κι εγώ, παίζουμε σε μια σχολική γιορτή, τον «Ταχυδρόμο». Το αγαπημένο μας τραγούδι εκείνες τις μέρες.
Για την ιστορία...3 καλοκαίρια μετά ο Κώστας Τσίρκας με γνώρισε στον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ένα απόγευμα στο σπίτι του Μάκη στον Κορυδαλλό, τους τραγούδησα τον «Ταχυδρόμο» και μου χάρισαν την «Ασπιρίνη». Ύστερα, πήραμε στη ζωή τον ίδιο δρόμο και τον τραβήξαμε χέρι χέρι.
Ο Άγγελος από κολλητός μου και συμπαίχτης, έγινε κολλητός μας και σκηνοθέτης στις παραστάσεις μας με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ένας συνοδοιπόρος στο όνειρο.
Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αλλά ό,τι έχει ουσία έμεινε ίδιο ♡ Οι άνθρωποι, η φιλία, η πίστη στο όνειρο. Πάμε για το επόμενο -21- αδέρφια. Τυχερός αριθμός».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χθες το βράδυ ο αδερφός μου ο Αντώνης, κοίταζε κάτι παιδικές μας βιντεοκασσέτες και βρήκε αυτό το βίντεο... 21 χρόνια πριν, λοιπόν, ο Άγγελος κι εγώ, παίζουμε σε μια σχολική γιορτή, τον "Ταχυδρόμο". Το αγαπημένο μας τραγούδι εκείνες τις μέρες. Για την ιστορία... 3 καλοκαίρια μετά ο @ktsirkas με γνώρισε στον @jirashimosu. Ένα απόγευμα στο σπίτι του Μάκη στον Κορυδαλλό, τους τραγούδησα τον “Ταχυδρόμο” και μου χάρισαν την “Ασπιρίνη”. Ύστερα, πήραμε στη ζωή τον ίδιο δρόμο και τον τραβήξαμε χέρι χέρι. Ο Άγγελος από κολλητός μου και συμπαίχτης, έγινε κολλητός μας και σκηνοθέτης στις παραστάσεις μας με τον @themiskaramouratidis και τον @jirashimosu. Ένας συνοδοιπόρος στο όνειρο. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αλλά ό,τι έχει ουσία έμεινε ίδιο ♡ Οι άνθρωποι, η φιλία, η πίστη στο όνειρο. Πάμε για το επόμενο -21- αδέρφια. Τυχερός αριθμός ♡

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) στις


«Εν Λευκώ Live» στη Μύκονο
Κλείσιμο
Την Κυριακή 16 Αυγούστου, στη Μύκονο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Mykonos Art Festival 2020», η Νατάσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος εμφανίζονται στο Γήπεδο της Άνω Μεράς.
«Εν Λευκώ Live» στις 21.00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη διάσωση κοριτσιού στη Βηρυτό - Ήταν εγκλωβισμένο στα συντρίμμια 24 ώρες

Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού (Θέμα 104,6): Πέντε οι Έλληνες τραυματίες - Πολλές ζημιές στην ελληνική παροικία

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες Ελλήνων της Βηρυτού - «Έτρεμα ολόκληρη και ήμουν τραυματισμένη» λέει κάτοικος στο protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης