Κέιτ Μίντλετον: Και η Δούκισσα με μάσκα - Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο
Εμφανίστηκε με floral προστατευτική μάσκα κατά την επίσκεψη της ως εθελόντρια σε Κέντρο Βρεφικής Φροντίδας και Υποστήριξης στο Σέφιλντ
Την πρώτη της εμφάνιση με προστατευτική μάσκα προσώπου κατά του COVID-19έκανε ηΚέιτ Μίντλετον, κατά την επίσκεψή της στο Baby Basics στο Σέφιλντ, στο νότιο Γιορκσάιρ, το οποίο εξασφαλίζει βασικές παροχές σε ευάλωτες μητέρες και τα μωρά τους.
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ που φορούσε floral μάσκα προσώπου, έχει την πρωτοβουλία μιας κίνησης δωρεάς που ώθησε μεγάλα εμπορικά καταστήματα όπως τα: John Lewis, Marks & Spencer, Sainsbury's και Tesco να προσφέρουν περισσότερα από 10.000 καινούργια είδη πρώτης ανάγκης σε Κέντρα Βρεφών σε ολόκληρη το Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι συγκεκριμένες βρεφικές δομές αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα, καθώς ενώ η ζήτηση για τις υπηρεσίες τους αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, δεν μπόρεσαν να δεχτούν δωρεές αντικειμένων και προϊόντων από δεύτερο χέρι, με τον φόβο της πιθανής εξάπλωσης του ιού μέσω μολυσμένων επιφανειών.
Η 38χρονη Κέτ Μίντλετον βοήθησε κατά την επίσκεψή της στην αποσυσκευασία ρούχων, παιχνιδιών και άλλων απαραίτητων προϊόντων που δωρίστηκαν, ενώ μίλησε και στους γονείς για τη μεγάλη υποστήριξη που τους παρέχεται.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.