Λαμία: Απίστευτο περιστατικό - Τον πέταξαν έξω από το τρένο γιατί νόμιζαν ότι έχει κορωνοϊό

Λαμία: Απίστευτο περιστατικό - Τον πέταξαν έξω από το τρένο γιατί νόμιζαν ότι έχει κορωνοϊό

Ο ελεγκτής τον έβαλε να καθίσει στο πάτωμα και τον πέταξαν έξω στον σταθμό του Λιανοκλαδίου

lamia_1
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο δρομολόγιο του τρένου Αθήνα - Θεσσαλονίκη, όταν στον σταθμό του Λιανοκλαδίου, λίγο πιο έξω από τη Λαμία, επιβάτες πέταξαν έξω από το τρένο 48χρονο νόμιμο μετανάστη από το Καμερούν, επειδή πίστευαν πως έχει κορωνοϊό.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο του εισιτηρίου του εντοπίστηκε πως είχε εκδόσει εισιτήριο μέχρι τη Λιβαδειά, ενώ ήθελε να φτάσει στην Καρδίτσα, γιατί δεν είχε χρήματα. Ενώ ο ίδιος έδειχνε στον ελεγκτή όλα του τα χαρτιά, αποκαλύφθηκε πως είχε χαρτί στο οποίο αναφερόταν ότι είχε νοσήσει από κορωνοϊό τον Μάιο! Οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν και απαίτησαν να κατέβει από το τρένο.

Μάλιστα όπως ο ίδιος o 48χρονος είπε στο LamiaReport ο ελεγκτής ήταν εκείνος που του ζήτησε να καθίσει στο πάτωμα μέχρι να κατέβει στον επόμενο σταθμό που ήταν το Λιανοκλάδι, ενώ φέρεται να ενημερώθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

LamiaReport.gr: Λιανοκλάδι: Τον πέταξαν έξω από το τρ


Γεγονός είναι πάντως ότι στο Λιανοκλάδι εκτός από την αστυνομία, βρέθηκε και ασθενοφόρο προετοιμασμένο να μεταφέρει το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Κλείσιμο
Το ασθενοφόρο οδήγησε τελικά στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας τον αλλοδαπό άντρα, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι υγιέστατος και ότι το περιβόητο χαρτί έλεγε ότι είχε νοσήσει με κορωνοϊό και είχε εξέλθει υγιής από το Πανεπιστημιακό της Λάρισας τον περασμένο Μάιο!
lamia_2

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός, ο οποίος έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας προσέγγισαν τον μετανάστη στα Επείγοντα του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 48χρονος μέχρι πρότινος φιλοξενούνταν στο πλαίσιο του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Καρδίτσα.
lamia_3

Τον περασμένο Απρίλιο είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό μετά από ταξίδι και πάλι στην Αθήνα και είχε νοσηλευθεί με ήπια γενικά συμπτώματα. Εξήλθε υγιής τον Μάιο και τώρα άλλαζε πόλη στην προσπάθειά του να βρει νόμιμη απασχόληση.
lamia_5

Με ενέργειες του Δήμου Λαμιέων και του κ. Στασινού, εξασφαλίσθηκαν τα απαραίτητα εισιτήρια, ενώ ζητήθηκαν εξηγήσεις από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το πώς ένας επιβάτης της αποβιβάστηκε με το ζόρι, όπως επίσης πως εστάλη με το ζόρι για εξετάσεις.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός:

LamiaReport.gr: Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός για το περιστατικό στο Λιανοκλάδι


Πηγή: www.lamiareport.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Δυστύχημα με δέκα νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες

Θεσσαλονικείς... πανηγυρίζουν για την επανεμφάνιση Τσιόδρα - Δείτε βίντεο

Ξεφεύγει ο κορωνοϊός - Δεκαπέντε μέρες στο «κόκκινο» - Η έκκληση Τσιόδρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης