Κώστας Μακεδόνας: Ανεβαίνει και τραγουδάει πάνω στον Λευκό Πύργο

Κώστας Μακεδόνας: Ανεβαίνει και τραγουδάει πάνω στον Λευκό Πύργο

«Από τη Θεσσαλονίκη Μένουμε αισιόδοξοι» - Η συναυλία θα μεταδοθεί την ερχόμενη Παρασκευή 5 Ιουνίου (στις 21.00) από την ΕΡΤ3

Ο_Κωστας_Μακεδονας_στον_Λευκο_Πυργο__3___1_
Ο Κώστας Μακεδόνας ανεβαίνει στον πυργίσκο του Λευκού Πύργου και τραγουδά για τη Θεσσαλονίκη.

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στέλνοντας θετική ενέργεια σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποίησε τη βιντεοσκόπηση της συναυλίας με τον Κώστα Μακεδόνα στο ψηλότερο σημείο του Λευκού Πύργου -εκεί όπου πραγματοποιείται καθημερινά η έπαρση και η υποστολή της ελληνικής σημαίας- στέλνοντας το μήνυμα ότι «η Θεσσαλονίκη μένει αισιόδοξη», για τις μέρες της μετά – καραντίνας.

Η συναυλία αποτελεί μια παραγωγή του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Ιουνίου, στις 21.00, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τον πολιτισμό σε αυτή την δύσκολη εποχή χωρίς την παρουσία κοινού.
Ο Κώστας Μακεδόνας τραγουδά στον Λευκό Πύργο


Ο Κώστας Μακεδόνας, γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης, όπου ξεκίνησε και τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, επιστρέφει τώρα στην πόλη του με ένα τολμηρό και πρωτότυπο σχέδιο: μια συναυλία που περιλαμβάνει 15 εμβληματικά τραγούδια με άμεση αναφορά στη γενέτειρά του: «Όμορφη Θεσσαλονίκη», «Φύσηξε ο Βαρδάρης», «Θεσσαλονίκη», «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη» είναι μερικά μόνο από αυτά.


Κλείσιμο
Ο_Κωστας_Μακεδονας_στον_Λευκο_Πυργο__2_

Στη συναυλία συμμετέχει φιλικά η ερμηνεύτρια Μαίρη Δούτση καθώς και οι μουσικοί: Κωνσταντίνος Βελλιάδης (μπουζούκι), Χρήστος Γκαΐλας (κοντραμπάσο), Χρήστος Λαρίσης (κιθάρα), Ιωάννης Περδίκης (πλήκτρα), Άγγελος Πετκίδης (ηχοληψία), Αθανάσιος Σοάννης (κρουστά) και Αθανάσιος Γκιουλετζής (βιολί). Συντονισμός μουσικού σχήματος: Ηχόχρωμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Μorgan Stanley: Διακρίνει ευκαιρίες στην Ελλάδα - «αναβάθμισε» διπλά τo Χρηματιστήριο Αθήνας

Πόσο φόρο θα πληρώσουν φέτος μισθωτοί, αυτοαπασχολούμενοι και όσοι εισπράττουν ενοίκια

Κτηματολόγιο: Ξεκινά η ανάρτηση στην Αθήνα - Έρχονται πρόστιμα για τους ασυνεπείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης