Ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη και το έπαθλο των 10.000 ευρώ
Δεύτερη μέρα του Silver Award και η αγωνία συνεχίζεται στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef.
Με επίτιμους καλεσμένους τους chefs Δήμο Μπαλόπουλο, Χάρη Αντωνόπουλο και Νίκο Θωμά να επιλέγουν τα υλικά για την κάθε μαγειρική δοκιμασία, τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολα, όσο η φαινομενική απλότητα του φετινού Silver Week.
Η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον Σταυρή και τον Δημήτρη, θα μαγειρέψει με τα υλικά, που επέλεξε ο chef και φετινός F&B του διαγωνισμού, Νίκος Θωμάς.
Ο Μέντορας που τα αρχικά του βρίσκονται στα pins των δύο μαχητών του, θα μαγειρέψει μαζί τους. Στην κουζίνα αυτή τη φορά, υπάρχει πολύ γέλιο αλλά και κουβέντες, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή τους. Οι παίκτες θα επιστρατεύσουν την επιμονή τους, και θα οδηγηθούν σε μαγειρικά αποτελέσματα πέρα από τα συμβατικά δημιουργικά τους όρια, προκειμένου να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη.
Ένας από τους δύο θα βρεθεί σε καλύτερη θέση κατά το πρώτο διαγωνιστικό μέρος, ενώ ο άλλος θα τον ξεπεράσει στο follow the chef. Πολλοί θα σχολιάσουν ότι μπροστά τους διαδραματίζεται ένας πρόωρος τελικός. Όποιος καταφέρει να συνδυάσει πείρα, φαντασία, ταχύτητα και δεν παρασυρθεί από τη σιγουριά του θα καταφέρει να κάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην νίκη και το έπαθλο των 10.000 ευρώ.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.