Κορωνοϊός - Νέα Υόρκη: Έρευνα για έξαλλο street party με αλκοόλ και... twerking στο Μπρούκλιν

Κορωνοϊός - Νέα Υόρκη: Έρευνα για έξαλλο street party με αλκοόλ και... twerking στο Μπρούκλιν

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο snapchat καταγράφουν σκηνές ξεφαντώματος σε μια πόλη όπου οι νεκροί από την πανδημία πλησιάζουν τους 16.000

party-corona-1
Ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει σκηνές ξεφαντώματος σε δρόμο της Νέας Υόρκης, με κόσμο να χορεύει και να πίνει σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλον και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό, διερευνούν οι τοπικές Αρχές σύμφωνα με την Daily Mail. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, το επίμαχο βίντεο με τις σκηνές από το έξαλλο street party κοινοποιήθηκε στο Snapchat το περασμένο σαββατοκύριακο και δείχνει δεκάδες άτομα χωρίς μάσκα να διασκεδάζουν στη μέση του δρόμου.



Το event (με παρατσούκλι «πάρτι καραντίνας») φέρεται να έλαβε χώρα στο Μπράουνσβιλ του Μπρούκλιν, μία από τις σφοδρότερα πληγείσες περιοχές των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πρόσφατα δεδομένα από το υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ, μόνο η συγκεκριμένη γειτονιά έχει περισσότερα από 1.700 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ πάνω από 200 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από επιπλοκές της Covid-19. Γενικά στη Νέα Υόρκη πάνω από 191.000 μολύνσεις έχουν καταγραφεί και οι νεκροί πλησιάζουν τους 16.000!

Σε ένα κλιπ από το street party, δύο γυναίκες εμφανίζονται να κάνουν twerking στην οροφή ενός αυτοκινήτου ενώ κόσμος από κάτω παρακολουθεί και δυνατή μουσική ακούγεται από τα μεγάφωνα. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ένας άνδρας και μια γυναίκα απολαμβάνουν έναν χορό που παραπέμπει σε προσομοίωση σεξ, προσφέροντας άφθονο θέαμα στους παρευρισκόμενους. «Ζωή στην καραντίνα», ανέφερε η λεζάντα των βίντεο στο Snapchat.

party-corona-2
Κλείσιμο


Όπως αναφέρει η Daily Mail, σκηνές από το event κοινοποιήθηκαν και στο Instagram, με έναν χρήση να γράφει στη λεζάντα: «Χάνω το μυαλό μου γ@@το! Μου λείπει η μουσική του κλαμπ!».

Τα βίντεο έρχονται στος φως μετά τις δηλώσεις του δημάρχου της Νέας Υόρκης ότι πρόκειται να λάβει σκληρά μέτρα εναντίον των δημόσιων συγκεντρώσεων, που πληθαίνουν όσο αυξάνεται η θερμοκρασία.



Ειδήσεις σήμερα

Ο 23χρονος που αποκεφάλισε την 17χρονη Σουηδή πίστευε ότι ήθελε το κακό του Τραμπ!

Ετοιμάζονται να ανοίξουν και τα δημοτικά - Γιατί ο Τσιόδρας άναψε «πράσινο φως»

Σήμερα η Βουλή αποφασίζει τη διεύρυνση κατηγορητηρίου για Παπαγγελόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης