Μαρία Σολωμού - Κάνει ποδήλατο στον Λυκαβηττό και οι αστυνόμοι τη λυπούνται: «Κυρία μου, να σας πάμε σπίτι;»

Μαρία Σολωμού - Κάνει ποδήλατο στον Λυκαβηττό και οι αστυνόμοι τη λυπούνται: «Κυρία μου, να σας πάμε σπίτι;»

Η ηθοποιός εξήγησε ότι λόγω εγκλεισμού στο σπίτι, έχει συσσωρευμένη ενέργεια  και την εκτονώνει με γυμναστική

maria-solomou
Μέσω skype εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» η Μαρία Σολωμού, με φόντο την ντουλάπα της και μίλησε για την εμπειρία της στις μέρες της καραντίνας.
Όταν ο παρουσιαστής είδε το πλάνο της, καθώς φορούσε μόνο μία πουκαμίσα, της αστειεύτηκε ότι βγήκε γυμνή κι εκείνη του εξήγησε ότι προβάρει μαγιό για το καλοκαίρι.
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έμεινε από την πρώτη στιγμή μέσα στο σπίτι: «Μπήκα μέσα και δεν ξαναβγήκα. Έχω πάθει ένα μικρό φόβο. Επειδή είχα περάσει αυτόν τον Η1Ν1 ένα μήνα πριν, φοβήθηκα».

Η Μαρία Σολωμού εξήγησε πως όσο μένει σπίτι, κάνει δουλειές, αναδιοργανώνει ντουλάπες και βάζει σε τάξη φωτογραφίες. «Κάνω γυμναστική κάθε μέρα. Η ενέργειά μου δε, είναι να σκαρφαλώσω τους τοίχους. Έχω τρελαθεί! Παιδί μου έχω φοβερή ενέργεια. Βγαίνω στο Λυκαβηττό με ποδήλατο, πρέπει να είμαι η μοναδική τρελή, όλοι οι άλλοι είναι επαγγελματίες ποδηλάτες, και με βλέπουν κάτι αστυνόμοι και μου λένε: ‘’Κυρία μου να σας πάμε σπίτι;" Με λυπούνται».
Τέλος αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά την καραντίνα, είναι να περιποιηθεί τα μαλλιά της. «Θα πάω κομμωτήριο. Εγώ είμαι και υστερική με αυτό το πράγμα και έχω αποσυντονιστεί» εξήγησε.

Καλό Μεσημεράκι | Η Μαρία Σολωμού στο Καλό Μεσημεράκι | 27/04/2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης