Να υψώσουν ένα λευκό πανί στα σπίτια τους καλεί του πολίτες ο δήμαρχος Γλυφάδας.
Όπως λέει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου «Κάθε μάχη έχει τους δικούς της αγωνιστές και κάθε πόλεμος τους δικούς του ήρωες. Στο μέτωπο κατά του κορωνοϊού, οι γιατροί και νοσηλευτές, το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού της χώρας μας είναι στην πρώτη γραμμή. Στη Γλυφάδα μας αποφασίσαμε να τιμήσουμε τους ήρωες με τις λευκές μπλούζες.
Καλούμε κάθε κάτοικο, κάθε οικογένεια της πόλης μας, να βγάλει στο μπαλκόνι ή στο παράθυρο του σπιτιού κάτι λευκό: Ένα σεντόνι, μια πετσέτα, μια μπλούζα. Κρατήστε το εκεί από σήμερα και για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Να στείλουμε όλοι μαζί ένα συμβολικό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους ανθρώπους που μας φροντίζουν, που μας προστατεύουν, που μας θεραπεύουν. Να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήδη κάναμε την αρχή: Ένα μεγάλο λευκό πανί κυματίζει μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης μας.
Από τα σπίτια μας, όπου μένουμε για να κερδίσουμε χρόνο για εκείνους ώστε να σώσουν ζωές, στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε ψυχικά δίπλα τους, ότι αναγνωρίζουμε τις θυσίες τους, ότι τους ευγνωμονούμε για αυτό που μας προσφέρουν. Ευχαριστούμε τον Γιάννη Σοφιανό για την αρχική ιδέα και τον Ζήσιμο Ζήζο για την δημιουργία του βίντεο»
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.