Ζάκυνθος: Διακινούσαν κάνναβη και ναρκωτικά χάπια

Ζάκυνθος: Διακινούσαν κάνναβη και ναρκωτικά χάπια

Το διαμέρισμα των δραστών είχε τεθεί υπό παρακολούθηση καθώς στο μπαλκόνι είχε αναρτηθεί πανό με υβριστικό περιεχόμενο κατά της ΕΛ.ΑΣ.

Zakynthos-narkwtika
Σε κλοιό αστυνομικών της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκε μια νεαρή γυναίκα μόλις βγήκε από το διαμέρισμα ενός ζευγαριού Ελλήνων, στη Ζάκυνθο, το οποίο είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση καθώς στο μπαλκόνι του είχε αναρτηθεί πανό με υβριστικό περιεχόμενο κατά της ΕΛ.ΑΣ.!

Η γυναίκα ακινητοποιήθηκε για έλεγχο και σε σωματική έρευνα που της έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει στα... γεννητικά της όργανα 1,5 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης που είχε αγοράσει από το ζευγάρι! Αμέσως, ακολούθησε έφοδος στο διαμέρισμα, όπου συνελήφθησαν ένας άνδρας και η σύντροφός του και κατά την διάρκεια έρευνας βρέθηκαν κρυμμένα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 55 γραμμαρίων, 25 ναρκωτικά χάπια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στο διαμέρισμα κατασχέθηκαν ακόμη δυο σουγιάδες και 118 ευρώ και οι τρεις Έλληνες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Και οι τρεις έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν σήμερα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κέρκυρα: Συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης

Καλαμάτα: Έδωσε το Ι.Χ. της σε ανήλικους για να κλέψουν... κρέατα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης