Ληστές χτύπησαν γνωστό γιατρό της Ζακύνθου ενώ κοιμόταν!
Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και, αν και είδαν ότι ο παιδίατρος ήταν κοιμισμένος, τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερολοστό
Μάνος Τσαγκαράκης
Μια φρικτή εμπειρία κατήγγειλε ότι έζησε μέσα στο σπίτι του στη Ζάκυνθο ο παιδίατρος Γιώργος Δημητρίου, όταν δέχθηκε βάναυση επίθεση από τρεις κακοποιούς που δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν άγρια ενώ κοιμόταν στην πολυθρόνα καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στην σπονδυλική του στήλη!
Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και, αν και είδαν ότι ο παιδίατρος ήταν κοιμισμένος, τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερολοστό! Ωστόσο, όπως περιγράφει ο ίδιος στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παρά το χτύπημα, κράτησε την ψυχραιμία του και έβαλε τις φωνές ξυπνώντας και τους άλλους ενοίκους του σπιτιού, μεταξύ των οποίων και τον γραμματέα του.
Το αποτέλεσμα ήταν οι ληστές να τραπούν σε φυγή χωρίς να προλάβουν να κλέψουν κάτι, αλλά ο γιατρός υπέστη κατάγματα και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις. Όπως έκανε ο ίδιος γνωστό στην τοπική ιστοσελίδα ermisnews.gr, οι δράστες είχαν εισβάλει νωρίτερα και σε ένα ακατοίκητο σπίτι στην ίδια περιοχή.
Και τα δυο περιστατικά ερευνά η Ασφάλεια Ζακύνθου.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.