Καβάλα: Ηλικιωμένος διατηρούσε μίνι χασισοφυτεία

Καβάλα: Ηλικιωμένος διατηρούσε μίνι χασισοφυτεία

Καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια ύψους δέκα ως πενήντα εκατοστών

Kavala-xasisodentra
Ανάμεσα στα καλλωπιστικά φυτά και τα λουλούδια, καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στην Καβάλα και μια μίνι χασισοφυτεία από πέντε δενδρύλλια ύψους δέκα ως πενήντα εκατοστών ένας ηλικιωμένος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Τα χασισόδεντρα που βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατασχέθηκαν και, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του σπιτιού του 69χρονου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 74 γραμμαρίων. Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. 

Συνελήφθη 36χρονος στην Εύβοια

Ο σκύλος ανιχνευτής της Ασφαλείας Χαλκίδας εντόπισε μια ανάλογη χασισοφυτεία από πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,10 μέτρου στο Μαντούδι Ευβοίας, στο σπίτι ενός 36χρονου… αμετανόητου χασισοκαλλιεργητή που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για τον ίδιο λόγο!

Τα χασισόδεντρα, ένα εκ των οποίων ήταν σε κατάσταση αποξήρανσης, κατασχέθηκαν μαζί με 125,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά που ξετρύπωσε το εκπαιδευμένο τετράποδο κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας άσκησε στον δράστη δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης