Αλγερινός και Σύρος έκλεβαν πεζούς στο κέντρο της Αθήνας

Αλγερινός και Σύρος έκλεβαν πεζούς στο κέντρο της Αθήνας

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί οκτώ περιπτώσεις κλοπών, έξι από πεζούς και δύο από αυτοκίνητα, στο Σύνταγμα και την Ακρόπολη

Dias_Astynomia
Ένας Αλγερινός και ένας Σύρος συνελήφθησαν, στην οδό Αθηνάς, κατηγορούμενοι για κλοπές από πεζούς και αυτοκίνητα, καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες εντόπιζαν τα θύματά τους σε πολυσύχναστα σημεία του κέντρου της Αθήνας και, στη συνέχεια, τους αποσπούσαν τσάντες, πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα. Σε άλλες περιπτώσεις, εντόπιζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και, αφού τα παραβίαζαν, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα από το εσωτερικό τους.

Στην κατοχή των δύο δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, διαβατήριο ρωσικών αρχών και μικροποσότητα κάνναβης.

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί οκτώ περιπτώσεις κλοπών, έξι από πεζούς και δύο από αυτοκίνητα, στο Σύνταγμα και την Ακρόπολη.

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και έχουν εκτίσει σχετικές ποινές φυλάκισης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.




Κλείσιμο
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης