Σε 67χρονη γυναίκα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε απανθρακωμένη σε χωράφι έξω από στρατόπεδο στο Τσέρι της Λευκωσίας το πρωί του Σαββάτου.
Σύμφωνα με την αστυνομία φαίνεται ότι η άτυχη γυναίκα έχασε την ζωή της όταν έπιασε φωτιά την ώρα που προσπαθούσε να κάψει χόρτα σε χωράφι δίπλα από το σπίτι που διέμενε ο γιος της.
Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από πυροσβέστες που μετέβησαν στο σημείο όταν δέχτηκαν κλήση για φωτιά στο Τσέρι.
Όταν τα μέλη της πυροσβεστικής έσβησαν την φωτιά, εντόπισαν το πτώμα της άτυχης 67χρονης.
Από τις έρευνες που διεξήχθησαν, διαπιστώθηκε πως ενώ η 67χρονη προσπαθούσε να κάψει τα χόρτα, η φωτιά επεκτάθηκε και έχασε τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή