Την άμεση ρύθμιση των απουσιών των μαθητών, λόγω εποχικής γρίπης, όπως γίνεται κάθε χρόνο, ζητά η ΟΛΜΕ με επιστολή στον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, στον οποίο επισημαίνει «Μετά από τηλεφωνήματα συναδέλφων από όλη τη χώρα, σας εφιστούμε την προσοχή σε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα το οποίο είναι ότι κάποιοι μαθητές βρίσκονται ή είναι κοντά στο όριο των απουσιών. Για λόγους υγιεινής και σοβαρούς λόγους μη διασποράς του ιού της εποχικής γρίπης οι συγκεκριμένοι μαθητές ενώ είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται εκτός σχολικής μονάδας επιστρέφουν στα σχολεία λόγω του κινδύνου της μη προαγωγής τους λόγω απουσιών».
Συγκεκριμένα στην επιστολή τονίζεται: «Με την εγκύκλιό σας αναγνωρίσατε την έξαρση των κρουσμάτων της εποχικής γρίπης την τελευταία χρονική περίοδο και ενημερώνετε και συστήνετε στο εκπαιδευτικό προσωπικό τους τρόπους αντιμετώπισης της.
Μετά από τηλεφωνήματα συναδέλφων από όλη τη χώρα, σας εφιστούμε την προσοχή σε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα το οποίο είναι ότι κάποιοι μαθητές βρίσκονται ή είναι κοντά στο όριο των απουσιών.Για λόγους υγιεινής και σοβαρούς λόγους μη διασποράς του ιού της εποχικής γρίπης οι συγκεκριμένοι μαθητές ενώ είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται εκτός σχολικής μονάδας επιστρέφουν στα σχολεία λόγω του κινδύνου της μη προαγωγής τους λόγω απουσιών».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.