Ημαθία: Διαρρήκτες μπούκαραν με φορτηγό σε μαγαζί

Ημαθία: Διαρρήκτες μπούκαραν με φορτηγό σε μαγαζί

Οι δράστες φόρτωσαν τις συσκευασίες με τα φυτοφάρμακα και εξαφανίστηκαν - Τρίτη διάρρηξη στο ίδιο κατάστημα

ima03-main
Σοκ έπαθε ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος πώλησης φυτοπροστατευτικών προϊόντων στην περιοχή Κουλούρα της Ημαθίας, όταν αντίκρισε την εφιαλτική εικόνα που άφησαν πίσω τους άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι γκρέμισαν τις βιτρίνες και άρπαξαν όλα τα εμπορεύματα!

Οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα αγροτικό φορτηγάκι και έπεσαν με την όπισθεν στις τζαμαρίες, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Με γρήγορες κινήσεις, φόρτωσαν όλες τις συσκευασίες με τα φυτοφάρμακα στην καρότσα και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η διάρρηξη ήταν η τρίτη στο συγκεκριμένο κατάστημα μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα και ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε απόγνωση, αφού το κόστος των φυτοφαρμάκων που εκλάπησαν ήταν πολύ μεγάλο.

*** Αναίτιους βανδαλισμούς έκαναν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας σε τρεις γεωτρήσεις από τις οποίες υδρεύεται η πόλη των Φαρσάλων. Οι δράστες, που πιθανότατα ήταν «κυνηγοί» χαλκού, ξήλωσαν όλο το ηλεκτρολογικό υλικό του αντλητικού και τροφοδοτικού συστήματος, προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά και αφήνοντας χωρίς νερό τους καταναλωτές. Στο σημείο έφτασαν συνεργεία του Δήμου και της Δ.Ε.Η. για την αποκατάσταση των ζημιών και της τροφοδοσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης