Δεκαπέντε μάρτυρες «δείχνουν» το δολοφόνο του 19χρονου στο Μαρούσι

Δεκαπέντε μάρτυρες «δείχνουν» το δολοφόνο του 19χρονου στο Μαρούσι

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν πλήρη εικόνα των γεγονότων – Μαρτυρίες γνωστών υποστηρίζουν ότι το θύμα έκλεισε ραντεβού με την παρέα για να κλείσει οικονομικές μικροδιαφορές

Δεκαπέντε μάρτυρες «δείχνουν» το δολοφόνο του 19χρονου στο Μαρούσι
Με οδηγό τις 15 καταθέσεις ατόμων που ήταν τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων αλλά και της 18χρονης φίλης του Θωμά, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, κατάφεραν να έχουν την πλήρη εικόνα των γεγονότων αλλά και την ταυτότητα των τριών ατόμων που ενεπλάκησαν στην άγρια δολοφονία του 19χρονου. 

Από νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία του 11ου ορόφου στη ΓΑΔΑ, βρίσκονται νεαροί για να δώσουν κατάθεση για όλα όσα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα στην πλατεία του Αμαρουσίου. Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι ανάμεσα τους ίσως είναι κάποιοι από αυτούς που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο και ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο δολοφόνο.

Κλείσιμο


Παράλληλα, εκτιμούν ότι με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα διαπιστώσουν αν το κινητό τηλέφωνο του Θωμά είχε πραγματοποιήσει ή δεχτεί κλήσεις από τα τηλέφωνα των υπόπτων το μοιραίο βράδυ. Και αυτό γιατί, μαρτυρίες γνωστών του άτυχου νέου μιλούν για τηλεφωνικό ραντεβού που έκλεισε το θύμα με την συγκεκριμένη παρέα για να κλείσουν κάποιες οικονομικές μικροδιαφορές - λογαριασμούς από το πρόσφατο παρελθόν, τις οποίες δεν γνωρίζουν ακριβώς οι αστυνομικοί και «σφραγίστηκαν» με το αίμα του 19χρονου. 

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο άνθρωπος που κάρφωσε το μαχαίρι στην κοιλιά του άτυχου Θωμά και του «πήρε την ζωή», ανήκει σε μια μεγάλη παρέα Ελλήνων και Αλβανών και ερευνάται αν η συγκεκριμένη ομάδα εμπλέκεται και σε άλλα άγρια επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων. 



«Οι έρευνες είναι εντατικές αφού το πρώτο 48ωρο είναι καθοριστικό για τη συλλογή στοιχείων και μαρτυριών» τονίζει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει «είμαστε αισιόδοξοι και όλα δείχνουν ότι με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα έχουμε πολύ σύντομα αποτελέσματα». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης