Μίκης για Σκοπιανό: Η χρήση του όρου Μακεδονία θα έχει ολέθριες συνέπειες

Μίκης για Σκοπιανό: Η χρήση του όρου Μακεδονία θα έχει ολέθριες συνέπειες

«Το να μας οδηγούν στην πτώχευση και τη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, είναι ένα τεράστιο θέμα. Το να φτάνουμε όμως στο σημείο να απειλείται η ακεραιότητα της χώρας μας, αυτό δεν είναι μόνο τεράστιο θέμα αλλά κανονικός θάνατος»

Ηχηρή παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη
, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων
. Ο μεγάλος εθνικός δημιουργός, ζητάει να μην υπάρξει παρέκκλιση από την απόφαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών του 1992, που καθόρισε την εθνική γραμμή για το Σκοπιανό, σύμφωνα με το οποίο δεν θα πρέπει να περιλαμβάνεται ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων. 

"Τυχόν υποχώρηση από αυτή τη γραμμή θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για το μέλλον της χώρας μας, δεδομένου ότι μετά την οκταετή καταλήστευση του ελληνικού λαού που μας οδήγησε στην σημερινή δραματική κατάσταση, το μόνο που μας απομένει είναι η διαφύλαξη της εθνικής μας ακεραιότητας" αναφέρει, συνεχίζοντας με νόημα: "Με όχημα το όνομα «Μακεδονία» και παραμορφώνοντας τα ιστορικά γεγονότα σε βαθμό γελοιότητας επιδιώκει την επέκταση των συνόρων της εις βάρος των δικών μας για τη δημιουργία της λεγόμενης «Μακεδονίας του Αιγαίου». Ο στόχος αυτός λειτουργεί εδώ και δεκαετίες ως βασικός εθνικός στόχος της γειτονικής χώρας, με αποτέλεσμα να έχουν γαλουχηθεί γενιές Σκοπιανών με την ιδέα αυτή και να έχουν σήμερα την πεποίθηση ότι είναι κατ’ ευθείαν απόγονοι των Βασιλέων της Μακεδονίας Φιλίππου και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Με μια κολοσσιαία πραγματικά προπαγάνδα, κατόρθωσαν να παρασύρουν σ’ αυτή την ιστορική γελοιότητα μεγάλο αριθμό κρατών" αναφέρει. 

Και η επιστολή Θεοδωράκη καταλήγει με νόημα: "Οι καιροί ου μενετοί. Οταν φοβάσαι να πεις ότι αγαπάς την πατρίδα σου κι όταν -ακόμα χειρότερα την ξεπουλάς- αυτό είναι ραγιαδισμός. Όταν δεν φοβάσαι να πεις ότι την αγαπάς και έχεις το θάρρος να το βροντοφωνάξεις, αυτό δεν είναι εθνικισμός, είναι πατριωτισμός. Και η Ελλάδα σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχει ανάγκη από πατριώτες".

Αναλυτικά η επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη, όπως δημοσιοποιήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα, έχει ως εξής:


"Το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών στα 1992 αποφάσισε για μια εθνική κοινή γραμμή πλεύσης σε μια ονομασία στην οποία δεν θα περιέχεται η λέξη «Μακεδονία».
 
Τυχόν υποχώρηση από αυτή τη γραμμή θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για το μέλλον της χώρας μας, δεδομένου ότι μετά την οκταετή καταλήστευση του ελληνικού λαού που μας οδήγησε στην σημερινή δραματική κατάσταση, το μόνο που μας απομένει είναι η διαφύλαξη της εθνικής μας ακεραιότητας. Η Κυβέρνηση των Σκοπίων απειλεί χωρίς προσχήματα την ακεραιτότητα της πατρίδας μας. Με όχημα το όνομα «Μακεδονία» και παραμορφώνοντας τα ιστορικά γεγονότα σε βαθμό γελοιότητας επιδιώκει την επέκταση των συνόρων της εις βάρος των δικών μας για τη δημιουργία της λεγόμενης «Μακεδονίας του Αιγαίου».
 
Ο στόχος αυτός λειτουργεί εδώ και δεκαετίες ως βασικός εθνικός στόχος της γειτονικής χώρας, με αποτέλεσμα να έχουν γαλουχηθεί γενιές Σκοπιανών με την ιδέα αυτή και να έχουν σήμερα την πεποίθηση ότι είναι κατ’ ευθείαν απόγονοι των Βασιλέων της Μακεδονίας Φιλίππου και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Με μια κολοσσιαία πραγματικά προπαγάνδα, κατόρθωσαν να παρασύρουν σ’ αυτή την ιστορική γελοιότητα μεγάλο αριθμό κρατών επωφελούμενοι συγχρόνως και από τη στάση των Ελλήνων υπευθύνων που δεν έκαναν καμμία προσπάθεια να ανασκευάσουν στα μάτια των ξένων αυτή την χονδροειδή παραποίηση της Ιστορίας.
 
Και φτάσαμε στο θλιβερό σημείο που μας θίγει ως Λαό, να είμαστε αναγκασμένοι να απολογούμεθα για τον πατριωτισμό μας!
 
Εάν υποχωρήσουμε αυτή τη στιγμή από την θέση μας για το όνομα είναι σαν να ανοίγουμε τους ασκούς του Αιόλου. Οφείλουμε να επαγρυπνούμε για την διαφύλαξη της εθνικής μας ακεραιτότητας, δεδομένου ότι υπάρχουν ισχυρές διεθνείς δυνάμεις που έχουν στόχο τους στην σαλαμοποίηση της περιοχής των Βαλκανίων. Η περίπτωση της Γιουγκοσλαυίας είναι νωπή. Το επόμενο θύμα θα είναι η χώρα μας. Τα μαύρα σύννεφα που μας απειλούν γίνονται κάθε μέρα και περισσότερο ορατά. Εάν υποχωρήσουμε τώρα στην ανοιχτή πρόκληση των Σκοπίων που χωρίς να έχουν παραιτηθεί από τον κύριο στόχο της εθνικής τους πολιτικής επιδιώκουν σήμερα να γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ με την ψήφο τη δική μας για να μπορούν αύριο-μεθαύριο να μας απειλούν από μια θέση υψηλότερη και ισχυρότερη, τότε θα είμαστε άξιοι της Μοίρας μας.
 
Κύριοι της ελληνικής κυβέρνησης, το βάρος που καλείσθε να σηκώσετε είναι ασήκωτο. Και γι’ αυτό μην το κάνετε. Μείνετε πιστοί στην κοινή εθνική γραμμή του 1992. Οι ευθύνες που φορτωθήκατε στον οικονομικό τομέα είναι μεγάλες. Όμως εκείνες που έχουν σχέση με την εθνική μας ασφάλεια και ακεραιότητα είναι συντριπτικές και το δυστύχημα είναι ότι δεν θα παρασύρουν μόνο εσάς αλλά ολόκληρη τη χώρα.
 
Την ίδια έκκληση που απευθύνω στην Κυβέρνηση την απευθύνω και στον λαό μας που θα πρέπει να εγκαταλείψει την νάρκη στην οποία έχει περιπέσει αυτό τον καιρό.
 
Το να μας οδηγούν στην πτώχευση και τη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, είναι ένα τεράστιο θέμα. Το να φτάνουμε όμως στο σημείο να απειλείται η ακεραιτότητα της χώρας μας, αυτό δεν είναι μόνο τεράστιο θέμα αλλά κανονικός θάνατος. Γιατί δεν θα μπορέσει να αντέξει η πατρίδα μας αν χάσει ακόμα και ένα τετραγωνικό μέτρο ελληνικής γης. Υπερβολή; Σκεφτείτε μόνο, ποιος αλήθεια θα μπορούσε να διανοηθεί τον διαμελισμό της άλλοτε ισχυρής Γιουγκοσλαυίας;
 
Οι καιροί ου μενετοί.
 
Όταν φοβάσαι να πεις ότι αγαπάς την πατρίδα σου κι όταν -ακόμα χειρότερα την ξεπουλάς- αυτό είναι ραγιαδισμός.
 
Όταν δεν φοβάσαι να πεις ότι την αγαπάς και έχεις το θάρρος να το βροντοφωνάξεις, αυτό δεν είναι εθνικισμός, είναι πατριωτισμός!
 
Και η Ελλάδα σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχει ανάγκη από πατριώτες!
Αθήνα, 7.1.201
Μίκης Θεοδωράκης"

ΣΧΟΛΙΑ (183)

@ΑΑΑπροσαρμοστος ....

Συρισοανελακια .... σας τσουζει ο Μικης .... Ναι ? Αμα δεν ξεμπροστιαζε τον ηγετη σας θα ητανε Αξιος και οτι ελεγε θα ητανε ευαγγελιο για σας .... Στον Μικη δεν ειχε τρεξει πρωι πρωι μολις ειχε κερδισει τις εκλογες να παρει την ευχη του, καλα δε θυμαμαι ? Και μετα στη καισαριανη να προσκυνησει τα ιερα "κοκκινα" χωματα ? Ο Μικης τουλαχιστον ειναι ζωντανος και του ειπε την απλη αληθεια .. οτι ειναι ενας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ !!!!!!!!!

Νικος

Πως γελιοποιειται ενας ανθρωπος οταν μεγαλωσει, πηξει το μυαλο και "σοβαρεψει"!!! (εννοω οταν χασει το χαρτζιλικι του αφεντικου, που σε αυτην την περιπτωση ηταν η μαμα Σοβιετικη Ενωση). Η απόφαση της Κομιντέρν που αφορούσε την Μακεδονία και την Θράκη, και συνυπογραψε το πρωην κομμα σου, το ΚΚΕ "κυριε" Μικη, και δημοσιεύθηκε στην Κομμουνιστική Επιθεώρηση, το επίσημο έντυπο του ΚΚΕ, τον Οκτώβριο του 1924 ελεγε: 1. Τα ζητήματα της Μακεδονίας και Θράκης, είναι από δέκα χρόνια τώρα η αιτία ακαταπαύστων αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ της Τουρκίας, της Βουλγαρίας, της Ελλάδος και της Γιουγκοσλαβίας και ένα μέσον ιμπεριαλιστικής πολιτικής μέσα στα Βαλκάνια. Ο τελευταίος ιμπεριαλιστικός πόλεμος του 1914-1918 στα Βαλκάνια, που τέλειωσε με την οικονομική κατερείπωση, την πολιτική υποδούλωση και το μοίρασμα της Μακεδονίας και της Θράκης μεταξύ της Γιουγκοσλαβίας, της Ελλάδος και της Βουλγαρίας, περιέπλεξε ακόμη περισσότερο το εθνικό ζήτημα και έκανε πιο βαθύ το μίσος μεταξύ των λαών. Το μοίρασμα της Μακεδονίας μεταξύ της Γιουγκοσλαβίας, της Ελλάδος και της Βουλγαρίας, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον πόθο των Μακεδόνων στα διάφορα κομμάτια της διαμελισμένης των πατρίδος προς την συνένωση και την αποκατάσταση μιας Μακεδονίας ενιαίας και ανεξάρτητης. Ο ίδιος πόθος για μια ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη συνενώνει τον θρακικό λαό, που έχει κατατεμαχισθή σε τρία μέρη, από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία. 2. Η κατάσταση αυτή κάνει ώστε το Μακεδονικό και Θρακικό ζήτημα να αποτελούν ένα ενιαίο και σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίον η Βαλκανική Κομμουνιστική Ομοσπονδία πρέπει να αγωνισθεί να το λύση με το πνεύμα της αναπτύξεως της προλεταριακής επαναστάσεως στα Βαλκάνια. Το Συνέδριο διαπιστώνει με ικανοποίηση ότι η ΥΙ Βαλκανική Συνδιάσκεψη έδωσε για το ζήτημα αυτό μια ορθή στο σύνολο λύση, που έχει πρωτεύουσα σημασία. 3. Το Συνέδριο, παραδέχεται ότι τα συνθήματα που διατύπωσε η Βαλκανική Ομοσπονδία: Ενιαία και ανεξάρτητη Μακεδονία, ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη, είναι τελείως ορθά και αληθινά επαναστατικά. Υ.Γ -ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΕΝΙΝ" ΤΟ 1983!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Όλοι έχουν το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού,

έτσι δεν είναι σύντροφοι αναρχικοί/αριστεροί; Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος, σε όλη τους τη ζωή προσπαθούσαν να γίνουν αποδεκτοί ως Έλληνες, άρα σύντροφοι, ΗΤΑΝ Έλληνες, σύμφωνα ΚΑΙ με τις ιδέες σας! Άντε στην Β. Κορέα λοιπόν και να μην μας γράφετε...

zz

Άλλο αναπροσδιορίζεσαι γιατί θες να είσαι αυτός που επιθυμείς αλλά δεν είσαι , ο λόγος , είσαι λειψός στο μυαλό , και τελείως άλλο είναι , το είμαι και το διαλαλώ , με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ μου σφραγίδα ανά τον κόσμο , από τον Βορρά ως τον Νότο την Ανατολή ως την Δύση , ας το καταλάβουν οι κόπροι αριστεροί , άλλο το βήξιμο , και άλλο το χέσιμο , αυτό το απλό έπρεπε να το γνωρίζουν . Θα ξυπνήσουν η ΕΛΛΗΝΕΣ , η πραγματική ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι η τσόντες πολιτικάντηδες ασχέτως ιδεολογίας , που στήνονται στον καθένα αρκεί να τους παινέψουν . Για την Βόρειο Κορέα θα τους βγάλουμε εισιτήριο άνευ επιστροφής .

ass

Ακομα να σε ξεφορτωθούμε να μην σε ακούμε και σε βλέπουμε κομμούνα με δεξιές τσέπες και λαοπλάνε ενός λαού παρέα με τον άλλο χιδα τον λαλάκη.Ουστ κομμουνιστικό απολίθωμα.

Πανε φαε κανα τυρακι ρε διεθνιστη μικη

Ο καθε ελληνας εχει και 10 αποψεις, αλλα κουμουνιστες να ειναι υπερ του εθνους και των συμβολων; Ειδικα της μακεδονιας; Που φτασαμε..

Ολυμπος

Θεωρω αδιανοητο καi αηδια το γεγονος οτι τα μεσα, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, δεν εχει ακομα καi ηλεκτρονικο πρωτοσελιδο το αρθρο του Μικη. Καπως ετσι ειναι και τα υπολοιπα μεσα. Εχουme τεραστιο θεμα σε μιa χωρα που εχουμε χασει τα παντα, να χανουμε και την ιδια μας την χωρα τωρα, και να κρυβουμε τις φωνες των πιο σημαντικων ανθρωπων μας, παγκσμιων μορφων οπως ο Μικης. Τα μεσα θεωρουν σημαντικο να εχουμε θεμα την συνεντευξη της Περιστερας, η τις επιχειρησεις της Μαρεγιεβας. Τι να πω.. Ναι την χανουμε, και δεν με ενδοεφερει αν ειναι αριστεροφανεις, η φασιστες επανω. Καταλαβαινω οτι ο Μικης εχει και εχθρους κα ιφιλους, αλλα δεν παυει να ειναι μια παγκοσμια μορφη. Ασθανομει υπερηφανος οταν ο Μικης δινει συνεντευξη σε καποιο ξενο μεσα, αισθανομαι αηδια να βλεπω πολιτικους να μιλανε ψευτοαγγλικα, λες και δεν εχουμεδικη μας γλωσα, για τα περι της Ελλαδας. Πατριωτες χρειαζομαστε, οχι δεξιους και αριστερους, οχι πολιτικαντιδες , πατριωτες απλους, και οχι υπουργους και πολιτικους, μονιμως στα τεσσερα.

Takis

Για το θέμα του ονόματος υπάρχει απόφαση των ΗΠΑ, να λυθεί γι' αυτό και γίνονται όλες αυτές οι διεργασίες. Να γνωρίζουμε όμως ότι οι ΗΠΑ έχουν μια περίεργη αντίληψη για τις ονομασίες κρατών. Το όνομα των USA προέκυψε από τη λέξη JER-USA-LEM. Κατά τους Αμερικανούς ήταν ο εκλεκτός λαός ο νέος Ισραήλ που ο Κύριος τους έδωσε τη νέα γη Χαναάν.

E

πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις

...μω την ατυχια μου

..οτι μακακια, εδω την διαβαζεις...συνελθε αδελφε Ακακιε...ρε που να παρει....να γιατι χανουμε κομματια της χωρας...στο Βυζαντιο, πηγαιναν στα μοναστηρια για να μην πανε στο Στρατο...σε ποιο μοναστηρι εισαι συγχρονε μοναχε?

Skliros kariolis

ασχετε .. η ονομασια USA προεκυψε ως γνωστον απο το αριστερο χωριατικο "φουσκωσα "---> "fuckUSA "

ΥΠΟΘΕΣΗ...

ΩΡΑΙΑ ,ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ,ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΑΣΑΡΤΗΣΘΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ; Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΑ ΠΑΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

Δες το

Και αντίστροφα.

ΔενΕχειΣημασια

Η χουντα εβγαλε στα προσεχως το "Μακεδονια" ενω κανει πλειστηριασμους και ψηφιζει νεα μετρα.

Είναι παράξενο οι μη Μακεδόνες να είναι τόσο

φανατικά αντίθετοι με το όνομα Μακεδονία. Γιατί θα έχουν αυτοί περισσότερα δικαιώματα απο εμένα που γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μακεδονία και θα δημιουργήσουν τη Μακεδονία του Αιγαίου;...Δλδ εμείς που είμαστε και που θα είμαστε; Θα παριστάνουμε τους κινέζους ή τους ταιβανούς; Μια ζωή μας βρίζανε βούλγαρους και σλαύους και τώρα είμαστε έλληνες μακεδόνες και είναι ανυποχώρητοι. Κι όχι μόνο αλλά εμείς οι σημερινοί κάτοικοι της μακεδονίας, θα είμαστε γατάκια μπροστά τους περίφημους απόγονους των μακεδόνων.....Αφου τα σλαβικά φύλα ήρθαν μετέπειτα!....... Αυτά που λένε οι έλληνες εθνικιστές δίνουν εναύσματα στους σκοπιανούς οτι έχουν δίκιο......Αυτοί έχουν χίλια χρόνια στη μακεδονία και μείς έχουμε τρις......Τα ίδια και με τους τούρκους. Αυτοι πάτησαν στα νησιά πρώτη φορα μετά το 1400και ξαφνικά εμείς τα έχουμε υπο παράνομη κατοχή...Ένας δεν βγήκε να τους πεί, ρε σεις απο που ήταν δικά μας τα νησιά. Η ιστορία της ανθρωπότητας δεν ξεκινά απ την επέλαση της οθωμανικής αυτοκρατορίας στο αιγαίο......Ήταν δικά μας και τα πήρε η οθωμανική αυτοκρατορία και μετά απελευθερώθηκαν. Το ίδιο είναι και με τους σκοπιανούς. Ήρθαν πριν χίλια χρόνια οικειοποιήθηκαν το χώρο και τώρα ζητάν οι εθνικιστές ολόκληρη τη μακεδονία........Πχ αν πεί η αμερική στους τούρκους, Η μικρά ασία ανήκει στους αρμενίους και στους κούδρους και τα παράλια στους έλληνες. Φύγεται πίσω στις στέπες της κεντρικής ασίας......Αν οι αμερικανοί μας πούν το ίδιο......η μακεδονία ανήκει στους σκοπιανούς, εμείς οι Μακεδόνες που θα πάμε;.......Ο Αλέξανδρος δεν θεωρείτο γνήσιος μακεδόνας επειδή η μητέρα του ήταν απ την ήπειρο και προόριζαν άλλον διάδοχο γιό του Φιλίπου με μακεδονίτισσα.....και ο Αλέξανδρος έσφαξε τη μητριά του και το γιό της για να είναι ο μόνιμος διάδοχος του θρόνου.....Αυτό το είπε ποτέ κανείς στους εθνικιστές σκοπιανούς.....Αλλά οι έλληνες εθνικιστές λένε οτι οι σκοπιανοί επιζητούν. ...Και με τα λεγόμενά τους, τους δίνουν δίκιο...Ας ονομαστούν μακεδόνες αφού ζούν χίλια χρόνια στη μακεδονία.....Απο που κι ωσπού έχουν νομικά δικαιώματα στο χώρο; Εμείς ξαφνικά δεν έχουμε δικαιώματα καθόλου;......Όσο για τη σαλαμοποίηση η ελλαδίτσα είναι μια κουτσουλιά και όπως τακάνανε οι πολιτικοί θα δημιουργηθούν ζώνες επιρροής.......Εαν υπήρχαν γνήσιοι έλληνες θα σφίγγαν τα δόντια θα πλήρωναν αγγόγιστα τα χρέη θα φυτοζωούσαν και μονο θα δούλευαν σκληρά. Αλλά μόνο κορώνες και κλεψιές βλέπεις.....Η Δημητριάδου απεκάλεσε τον κουμουνιστή Μίκυ στυγνό εργοδότη

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ypoyrgeio_politismou__bouboulinas

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Κώστας Στρατής επικαλέστηκε το non paper του υπουργείου Οικονομικών, για τα ακίνητα πολιτιστικής κληρονομίας - «Δεν έχει συντελεστεί καμία μεταβίβαση στην ΕΤΑΔ»

kor112

Ο Αριστείδης Φλώρος είναι  καταδικασθείς για το σκάνδαλο της Energa-Hellas  και ο Μάκης Γιαννουσάκης έχει καταδικαστεί σε ισόβια για την συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της εμπορίας ναρκωτικών του πλοίου Noor-One 

3