Τρεις επιθέσεις κουκουλοφόρων σε λίγες ώρες στην Αθήνα

Τρεις επιθέσεις κουκουλοφόρων σε λίγες ώρες στην Αθήνα

Πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικό όχημα στα Εξάρχεια και σε αστυνομικούς στην πλατεία Κάνιγγος - Έσπασαν ακυρωτικά μηχανήματα με βαριοπούλες στον ηλεκτρικό του ΚΑΤ

Τρεις επιθέσεις κουκουλοφόρων σε λίγες ώρες στην Αθήνα
Τρεις επιθέσεις από τους γνωστούς-άγνωστους καταγράφηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Αττική, θέτοντας σε κατάσταση σχετικού συναγερμού τις αστυνομικές αρχές του Λεκανοπεδίου.

Νωρίς το απόγευμα σημειώθηκε επίθεση από περίπου 20 άτομα δέχθηκε αυτοκίνητο της ομάδας ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) στην περιοχή των Εξαρχείων.
Περίπου στις 18:15, μία ομάδα ατόμων εμφανίστηκε μέσα από τα στενά με σκοπό να πυρπολήσει το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της αστυνομίας στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Ιουστινιανού.
Το όχημα βρισκόταν μπροστά σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Οι άγνωστοι δράστες πέταξαν βόμβες μολότοφ, αλλά δεν κατάφεραν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά.

Λίγη ώρα αργότερα, επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποιήθηκε στο πρώην υπουργείο Εμπορίου στην πλατεία Κάνιγγος. Στην περιοχή επικράτησε ένταση, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στο ATM της τράπεζας που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Νωρίς το βράδυ, επίθεση με βαριοπούλες, στον σταθμό του ηλεκτρικού, στο ΚΑΤ, πραγματοποίησε ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων, λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Οι δράστες έσπασαν τέσσερα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και οκτώ ακυρωτικά εισιτηρίων και διέφυγαν. Από την Αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.
Κλείσιμο

Την Πέμπτη είχε σημειωθεί η παράσταση διαμαρτυρίας ομάδας αναρχικών έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης