Στο τζιπ ψάχνουν απαντήσεις για το δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη

Στο τζιπ ψάχνουν απαντήσεις για το δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη

Δείτε φωτογραφίες από το αυτοκίνητο που βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε ένα γκαράζ στη Βουλιαγμένη

Στο τζιπ ψάχνουν απαντήσεις για το δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη
Σε ένα γκαράζ στη Βουλιαγμένη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το μοιραίο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη.

Η αστυνομία μετέφερε στο συγκεκριμένο σημείο το τζιπ καθώς το όχημα αναμένεται να εξεταστεί από εμπειρογνώμονες της Τροχαίας, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής και να τραυματιστούν οι δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του.

Όλα αυτά ενώ έγινε γνωστό πως η οικογένεια του θύματος κατέθεσε αίτηση στον εισαγγελέα για δικό της πραγματογνώμονα, καθώς θεωρεί είτε ότι υπήρξε δολιοφθορά στο αυτοκίνητο, είτε ότι κάποιος έριξε κάτι στο ποτό του και γι' αυτόν τον λόγο ζητάει να οριστεί ειδικός που θα εξετάσει τα δεδομένα. 
Κλείσιμο

Επί του παρόντος πάντως, η έρευνα διεξάγεται από την Τροχαία, όπως έχει οριστεί αυτεπάγγελτα, η οποία είναι η μόνη αρμόδια σε αυτό το στάδιο να ορίσει πραγματογνώμονα. Οι εισαγγελικές αρχές επί του παρόντος δεν μπορούν να παρέμβουν με τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης καθώς δεν έχουν παραλάβει δικογραφία, ούτε έχουν ασκήσει ποινικές διώξεις. 

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, οι μπάρες στις οποίες έπεσε πάνω το τζιπ ήταν σε πολύ κακή κατάσταση με αποτέλεσμα από την πρόσκρουση «να μεταμορφωθούν σε βέλη», όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν.




Δεν φορούσε ζώνη ο Παντελίδης
Τα πρώτα στοιχεία για την τραγωδία λένε πως είκοσι λεπτά μετά τις οκτώ το πρωί της Πέμπτης, το μαύρο τζιπ Mercedes ML, βρισκόταν στη γέφυρα εξόδου στο ύψος του πρώην ανατολικού αεροδρομίου με κατεύθυνση τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο τραγουδιστής με συνοδηγό την 21χρονη κοπέλα. Στο πίσω κάθισμα, βρισκόταν η 29χρονη κοπέλα.

«Οι δύο μπροστινές ζώνες βρέθηκαν "πατημένες", όπως λέμε στη γλώσσα μας, δηλαδή, τις είχαν δεμένες και περασμένες στο κάθισμα για να μην χτυπάνε...», αναφέρει πηγή της Αστυνομίας. 

Φωτογραφίες από το τζιπ του άτυχου τραγουδιστή







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης