Νέα Ιωνία: Στο πατρικό του σπίτι η σορός του Παντελή Παντελίδη

Νέα Ιωνία: Στο πατρικό του σπίτι η σορός του Παντελή Παντελίδη

Μέσα σε λευκό φέρετρο ο αδικοχαμένος τραγουδιστής - Σε δυνατά χειροκροτήματα ξέσπασαν οι εκατοντάδες συγκεντρωμένοι, φωνάζοντας «Παντελή μας, θα ζήσεις για πάντα«

Νέα Ιωνία: Στο πατρικό του σπίτι η σορός του Παντελή Παντελίδη
Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής έφτασε η σορός του Παντελή Παντελίδη στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία μέσα σε λευκό φέρετρο. Ο συγκεντρωμένος κόσμος που βρισκόταν εκεί, πάνω από 250 άτομα, ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα, φωνάζοντας «Παντελή μας, θα ζήσεις για πάντα».

Στα μπαλκόνια αλλά και στα παράθυρα των σπιτιών που βρίσκονται απέναντι από το πατρικό σπίτι του Παντελίδη έχουν βγει άτομα κάθε ηλικίας οι οποίοι με δάκρυα στα μάτια περιμένουν την σορό του. 

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

Κλείσιμο
Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του λαϊκού τραγουδιστή, ο κόσμος έσπευσε να εκδηλώσει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια, αλλά και να εκφράσει τη λύπη του, τόσο μέσα από τα social media όσο και στο σημείο του δυστυχήματος με αφιερώσεις, λουλούδια και εικονίσματα. 

Αυτή την ώρα πλήθος κόσμου έχει σπεύσει στη Νέα Ιωνία, όπου βρίσκεται το πατρικό του Παντελή Παντελίδη και όπου πρόκειται να μεταφερθεί εντός της ημέρας η σορός του άτυχου τραγουδιστή. 




Το συγκεντρωμένο πλήθος ξέσπασε σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα για τον «δικό» τους Παντελή.



Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η άφιξη της νεκροφόρας με την σορό του αδικοχαμένου τραγουδιστή.






Στη Νέα Ιωνία βρίσκονται και δημοσιογράφοι και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι συγγενικό πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη κατέβηκε από το σπίτι, προσφέροντάς τους καφέ και κουλουράκια. 

Μάλιστα, η γυναίκα, παρά την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που κάνουν με διακριτικότητα τη δουλειά τους αυτές τις δύσκολες ώρες.  






Το πρακτορείο ΟΠΑΠ ιδιοκτησίας του πατέρα του και ακριβώς δίπλα το καφέ με την επωνυμία «Άρωμα Πλατείας» που ανήκει στον αδερφό του, δέχονται από χθες συγκινητικά μηνύματα και λουλούδια από τον κόσμο, που δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει τι έχει συμβεί και πώς έφυγε από την ζωή ο 32χρονος τραγουδιστής.

Η κηδεία του 32χρονου τραγουδιστή θα γίνει αύριο στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, στις 2 το μεσημέρι. 

Μάλιστα από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης