Δήμος Μαραθώνα: Οι καταγγελίες Ψινάκη στέλνουν στο εδώλιο 6 άτομα

Δήμος Μαραθώνα: Οι καταγγελίες Ψινάκη στέλνουν στο εδώλιο 6 άτομα

Διετάχθη προκαταρκτική έρευνα για αδικηματα κακουργηματικής φύσεως - Πραγματοποιήθηκε έφοδος σε πέντε σπίτια και μία εταιρεία - Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στάλθηκαν για ανάλυση των δεδομένων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του δήμου Μαραθώνα, από όταν αποφάσισε ο νέος δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης να «ξεσκονίσει» τα οικονομικά του δήμου, αφού πληροφορήθηκε ότι απομακρύνθηκαν όλοι οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου.

Συγκεκριμένα, διετάχθη προκαταρκτική έρευνα, για αδικήματα κακουργηματικής φύσεως στα οποία εμπλέκονται έξι άτομα, από την προϊστάμενη της Εισαγγελίας Αθηνών μετά τις καταγγελίες του κ. Ψινάκη στο διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη.

Ωστόσο, οι ύποπτοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου και θα κληθούν αύριο να καταθέσουν στην Εισαγγελία. 

Να σημειωθεί πως μετά τις καταγγελίες του κ. Ψινάκη η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ελέγχους στα σπίτια τριών αντιδημάρχων και δύο δημοτικών υπαλλήλων οι οποίες ήταν γραμματείς στο Δήμο, όπως επίσης και σε μία εταιρεία Πληροφορικής. 

Όπως προέκυψε, είχαν σβήσει τα αρχεία από τους υπολογιστές του Δήμου Μαραθώνα και είχαν μεταφέρει τα αρχεία σε σκληρούς δίσκους στα σπίτια τους. 

Οι έλεγχοι έγιναν σε οικίες στο Νέο Βουτζά, το Μαραθώνα και τη Νέα Μάκρη. Το υλικό έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση των δεδομένων.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, διερευνήθηκε υπόθεση παραβίασης υπολογιστικών συστημάτων, ψευδούς βεβαίωσης, νόθευσης εγγράφων και λοιπών πράξεων, σε Δήμο της Αττικής.

Προηγήθηκε πρόσφατη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία στο πλαίσιο ελέγχου από αρμόδιους δημοτικούς υπαλλήλους, διαπιστώθηκαν σημαντικές ελλείψεις σε τεχνικό εξοπλισμό (ηλεκτρονικοί υπολογιστές) από τα γραφεία της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου καθώς και ενέργειες διαγραφής υπηρεσιακών ψηφιακών εγγράφων από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα ψηφιακά έγγραφα διαγράφηκαν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διατηρήθηκαν αντίγραφά τους σε ψηφιακά μέσα αποθήκευσης (USB sticks), αντίγραφα των οποίων όμως δεν παραδόθηκαν σε υπάλληλο του Δήμου.

Ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί νομότυπες αστυνομικές έρευνες στις οικίες πέντε ημεδαπών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και τέσσερις φορητές συσκευές αποθήκευσης (USB sticks), που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για περαιτέρω εργαστηριακή εξέτασή τους. Το προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε θα υποβληθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ (73)

Κ.Π.Κ

Ακούγονται συχνά πυκνά ονόματα ,πως κρατούνται , πως την κοπανησαν για Αργεντινή....καλό είναι να είμαστε συγκρατημένοι και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις χωρίς να λασπώνουμε πρόσωπα...

Γ.Π

ε και μπει ελεγχος σε δημοσιους φορεις εισπραξης εσοδων και δαπανων. μπραβο Ψινακη

CRETA

ΛΙΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΕΓΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ.

GEORGE KOTZAMPASAKIS

ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΙΝΩΑ: (ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ Γ.) ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ : Α) ...ΠΟΛΙΤΩΝ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, Β)..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΥΛΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ "ΣΤΕΛΕ-ΧΩΣΕΙΣ " , ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΜΕ, Ως ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΙΟΝΙΑ... Και ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΚΥΤΑΡΡΙΚΩΝ ΜΟΥ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ,ΓΕΝΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΠΡΟΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΝΩ'Ι'ΤΩΝ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΩ ΑΜΕΣΟ ΕΠΙΓΟΝΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ, ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΙΑΦΑΝΟ 35ΕΤΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΥΘΥΤΗΤΑΣ,ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑΣ... ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2 ΕΚ., ΠΟΥ " ΧΑΡΙΣΤΗΚΑ" ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΕΛΑΒΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟΥ "ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΟΥ ΚΑΤΙ",ΤΥΠΟΥ ΡΟΥΒΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΣΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΟ ΚΥΡΙΩΣ Μ Ι Α ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ...ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ.... Και ΑΥΤΟ ΜΕΣΩ....: ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΖΑΜΠΛΟΥΤΑ ΑΚΛΗΡΗΣ ΘΕΙΑΣ" ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ,ΣΑΝ ΠΕΛΕΚΥΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ, ΚΑΙ Ε Σ Υ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ... ΕΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, ΤΟ ΠΩΣ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ "ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΠΟΡΩΝ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ , ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ, (..πχ..ΠΑΡΗΣ ΚΑΣΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ-ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ , ΝΙΝΟ -Χ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ =...Ο ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ Η' ΠΡΟΩΡΗΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗΣ, ΜΕ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ "ΑΠΟΔΟΧΕΣ" ΑΠΟΓΟΝΩΝ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ...), ΠΡΟΤΟΥ Η ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ,ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ/ΔΕΔΟΜΕΝΑ/ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΤΗ, ΣΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΟΚΥΡΗΞΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...!! ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΤΑΡΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ :.. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ (...ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΙΒΛΙΟΥ GUINES

kz

Εσύ τώρα ρε κακομοίρη νομίζεις πως υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να έκατσε να διαβάσει αυτό το σεντόνι που έγραψες σε κεφαλαία...

ilia proxora

περαστικά σου φίλε...ότι θυμάσαι χαίρεσαι!!! Αη τράβα στο χωριό σου και άσε τις ιστορίες!

elizabeth noxon

τεκμηριωσε αποδειξε κ ξαναστειλε

Αννα

Περαστικα σου! Οτι αλλο και να πει κανεις, θα δειχνει οτι δεν υπαρχει ανθρωπιά και κατανόηση για το προφανέστατο πρόβλημα σου....

G Telios

άρες μάρες κουκουνάρες

Η διάφορα του είναι

Ότι αυτός ο άνθρωπος εχει δουλέψει στη ζωή του πολύ. Πλούσιος ξεπλουσιος δεν μετράει. Εχει δουλέψει και ξέρει να μανατζαρει, όχι όπως όλοι οι υπόλοιποι τεμπελχαναδες επαγγελματίες πολιτικοί μας που δεν εχει ιδρώσει ο κολος τους ούτε μισή μέρα Αυτή είναι η διάφορα φίλοι μου και αφήστε αυτά για την οικογένεια του και τα πλούτη του

Δικαιου Μαρω

Μπράβο Ηλία προχωρά σε θέλει όλη η χωρα!!!!

ΧΑΧΑΧΑ

"αστυνομικές έρευνες στις οικίες πέντε ημεδαπών." Και αυτο το τονιζουμε διοτι αν για τον οποιοδηποτε λογο ειχαν προσληφθει αλλοδαποι στον δημο, θα ειχαν αναλαβει ολες τις πρωτοβουλιες φαγωματος οι ιδιοι.

XAXAXXA

Κοιταξτε που ο Ψινακης εχει περισσοτερα @ρχιδι@ απο πολλους αλλους δημαρχαιους. Μπουταρη Καμινη ακουτε?

πππππ

Να που τον κοροιδευαμε κ τωρα του βγαζουμε το καπέλο. Μπραβο ρε Ψινάκη μαγκα!!

ΑΝΔΡΟΣ GATE

Ε ρε και να μπει έλεγχος στην Άνδρο τι έχει να βρει!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

oyk01

Όταν κάποιες στιγμές χαλαρώνουν από τη σκληρή εκπαίδευση αποδεικνύουν πως έχουν και χιούμορ

21